Vejen til ligestilling

SI President appeal 2019-2021 The Road to Equality – vejen til ligestilling

Præsident for Soroptimist International (SI), Sharon Fisher, inviterer Soroptimister over hele verden til at deltage i en to-årig road trip for at styrke kvinder og piger, der er ladt i stikken.

Klubber kan overføre indsamlede midler til Unionens konto:  reg. nr. 2600 konto 5365 982 793  – så sender vi pengene videre.
Følg med i de mange initiativer som SI President Sharon Fischer har sat gang i indenfor områderne: Omskæring af piger, Vold i hjemmet, Ældre kvinder, Migration, Børneægteskaber og Trafficking.
Læs de mange skæbnehistorier og vidnesbyrd og følg med i de spændene webinarer “SI Voices”…..

Appellen vil øge opmærksomheden på menneskerettighedsudfordringer, der forhindrer kvinder og piger i at nå deres fulde potentiale.

Sharon forklarer: ”Vejen til ligestillingsappel, 2019-2021, vil fokusere på spørgsmål, der allerede er i fokus for meget af SI-fortalerarbejdet, såsom: børneægteskab, omskæring, ældre kvinders rettigheder, menneskehandel, migration og vold i hjemmet.

Et græsrods-projekt for hvert emne bringer historier fra det felt, som vi kan dele, så Soroptimister kan skrue op for lyden på vores globale stemme. Webinarer og seminarer vil forene vores medlemskab og være vært for vigtige samtaler, der bringer liv til historier, problemer og udfordringer, der betyder noget for kvinder og piger. På vejen fornyer vi forhold og skaber nye, når vi går sammen med andre organisationer, der rejser sammen for at øge vores tilstedeværelse og vores indflydelse – ingen af ​​os kan gøre jobbet alene.

Vedtagelsen af ​​2030-dagsordenen forpligter til at sikre, at “ingen vil blive efterladt” og “bestræber sig på at nå længst fra græsrødderne”.

Koordinatorerne, der slutter sig til os på ‘Vejen til ligestilling’ er Ayushi Kundu og Olga Sidenko, som vil arbejde i et team, der vil indeholde en repræsentant fra hver føderation, for at sikre, at denne appel bliver genoptaget.

Mere information, projektplaner, historier og ressourcemateriale vil være tilgængelig på SI-webstedet og gennem sociale medier for at styrke dig med de værktøjer og viden, du har brug for til at støtte og maksimere indflydelsen af ​​appellen.
“Held og lykke til jer alle og tak på forhånd for jeres støtte ”, Sharon Fisher, præsident 2019-2021

The Road to Equality har som mål at arbejde med Awareness, Advocacy and Action on Violence against Women and Girls.

Læs mere om projekterne  på det internationale site her

https://www.soroptimistinternational.org/the-road-to-equality/