Vejen til ligestilling

SI President appeal 2019-2021 The Road to Equality – vejen til ligestilling

Præsident for Soroptimist International (SI), Sharon Fisher, inviterer Soroptimister over hele verden til at deltage i en to-årig road trip for at styrke kvinder og piger, der er ladt i stikken.

Appellen vil øge opmærksomheden på menneskerettighedsudfordringer, der forhindrer kvinder og piger i at nå deres fulde potentiale.

Sharon forklarer: ”Vejen til ligestillingsappel, 2019-2021, vil fokusere på spørgsmål, der allerede er i fokus for meget af SI-fortalerarbejdet, såsom: børneægteskab, omskæring, ældre kvinders rettigheder, menneskehandel, migration og vold i hjemmet.

Et græsrods-projekt for hvert emne bringer historier fra det felt, som vi kan dele, så Soroptimister kan skrue op for lyden på vores globale stemme. Webinarer og seminarer vil forene vores medlemskab og være vært for vigtige samtaler, der bringer liv til historier, problemer og udfordringer, der betyder noget for kvinder og piger. På vejen fornyer vi forhold og skaber nye, når vi går sammen med andre organisationer, der rejser sammen for at øge vores tilstedeværelse og vores indflydelse – ingen af ​​os kan gøre jobbet alene.

Vedtagelsen af ​​2030-dagsordenen forpligter til at sikre, at “ingen vil blive efterladt” og “bestræber sig på at nå længst fra græsrødderne”.

Bliv medlem af os fra 1. oktober 2019 til 30. september 2021 på Vejen til ligestilling, da vi forvandler kvinder og pigers liv gennem innovative
projekter og aktiviteter, med din værdsatte økonomiske støtte, din stemme og dit engagement.

Koordinatorerne, der slutter sig til os på ‘Vejen til ligestilling’ er Ayushi Kundu og Olga Sidenko, som vil arbejde i et team, der vil indeholde en repræsentant fra hver føderation, for at sikre, at denne appel bliver genoptaget.

Mere information, projektplaner, historier og ressourcemateriale vil være tilgængelig på SI-webstedet og gennem sociale medier for at styrke dig med de værktøjer og viden, du har brug for til at støtte og maksimere indflydelsen af ​​appellen.
“Held og lykke til jer alle og tak på forhånd for jeres støtte ”, Sharon Fisher, præsident 2020-2021

Læs mere om projekterne  på det internationale site her

https://www.soroptimistinternational.org/the-road-to-equality/