Soroptimist International Fonden

Fra SI’s hjemmeside:

Soroptimist International starter et nyt kapitel med indflydelse med denne nye Soroptimist International Fond, der har kort-, mellem- og langsigtede projekter internationalt for kvinder og piger.

Ved at etablere denne Charitable Trust, har vi udvidet vores evne til at finansiere projekter og initiativer, der er i tråd med vores mission. Med fokus på uddannelse, fattigdomsforebyggelse og menneskerettigheder stræber vi efter at fremme positive forandringer og skabe en mere rummelig verden.

Din støtte, uanset om det er gennem donationer eller arvegaver, har magten til at ændre liv og bygge en bedre verden for alle.

Hvad ændrer sig med Soroptimist International Fonden?
Med oprettelsen af Soroptimist International Fonden vil SI ikke længere have en international præsidents-appeal. SI-præsidenten vil lede fonden, øge bevidstheden om projekter og fremme fundraising gennem legater, medlemsdonationer og arv. At blive tildelt velgørende status bekræfter Soroptimist International Fondens integritet og intentioner, hvilket øger Soroptimist Internationals offentlige profil og styrker organisationens omdømme som en god kraft i verden.

Læs alt om fonden, dens projekter osv. her (på engelsk): SI Fonden

Klubber og privatpersoner kan stadig indbetale til unionen op til 10. december og øremærke donationen “SI Fond”. Så vil unionen sende et samlet beløb til Fonden.