Verdens Bedste Nyheder SI Nyborg

Ja, – det er i hele Danmark, at man har mulighed for at fejre Verdens Bedste Nyheder – og specielt fredag, den 6. sept. 2024.

Der vil være uddeling af Verdens Bedste Morgen Avis.

Hos Verdens Bedste Nyheder er vi i fuld gang med at forberede Verdens Bedste Morgen 2024, der i år finder sted fredag den 6. september.
Det er ikke mindre end 15. gang, at verdens fremskridt bliver uddelt i hele landet – og for det skal der lyde en kæmpe tak! Det ville ikke være muligt uden dig og alle de andre koordinatorer.
Årets budskab er igen; Verdens mange fremskridt fortjener mere spalteplads. Men vi arbejder på at forny avisen lidt, som du kan se frem til i september.
Sidste år uddelte du og 2.500 andre frivillige 150.000 aviser ud til morgenfriske danskere i hele landet.
Vi håber meget, at du har lyst til at være koordinator igen i år, og har netop åbnet for en præ-tilmelding, hvor du har mulighed for at tilmelde dig som koordinator for det samme uddelingssted.
“Det er vigtigt, at vi bevarer troen på, at der er fremskridt i verden. De voldsomme konflikter der tynger os, understreger vigtigheden af, at samles om at sprede håb for fremtiden. Det er vi stolte af at i år kunne gøre for 15. gang, sammen med alle jer.”
– Thomas Ravn-Petersen, direktør for Verdens Bedste Nyheder

Vi glæder os allerede til Verdens Bedste Morgen 2024, og håber, at du og dine frivillige endnu engang har lyst til at være med.
Bedste Hilsner
Lise, Sara og Sara