Velkommen til MTW på Hjul – Vi kører Danmark Rundt – Fredericia til Middelfart

Det sker fra den 19. – 23. august 2024. Fredericia har i år slået sig sammen med Kolding og i år er selve dagen for cykelturen torsdag, den 22. august 2024.

Tilmelding til cykeltur skal ske via Sinatur Hotel Sixtus. ALLE kan cykle med og tilmelding er gratis. For hver deltager, der tilmelder sig, donerer Sinatur Hotel Sixtus 100 kr. til Skolebørn i Burkina Faso.

Tilmelding kan ske via Events | Sinatur Hoteller – find eventet [Cykelløb: Danmark rundt for et godt formål] og efterfølgende feltet [Etapen til Sixtus 22/8-24…]

Fredericia Soroptimist International har valgt at cykle med i dette års ”MtW på Hjul” for at støtte skolebørn i Burkina Faso. Sidste år blev der samlet kørt et beløb ind som betød at ca. 1.100 piger fik mulighed for at gå i skole, som de ellers ikke ville kunne. Det blev til et samlet beløb på ca. 400.000 kr.

Der er ligeledes mulighed for tilmelding af skoleklasser, hvor der her samtidig kan sættes fokus på FN’s World Food Programme (WFP). Link til yderligere oplysninger kan findes her. Om Moving The World To End Hunger programmet – Velkommen til MTW på Hjul (mtwpaahjul.dk)

Torsdag, den 22. august ankommer cykelfeltet til Fredericia. Vi starter vores cykeltur fra Kvindernes Eg på Hannerup Engvej ved Boldbanerne. Viceborgmester Susanne Eilersen vil sørge for at få os sendt godt afsted.

Vi mødes kl. 11:00, hvor cykelfeltet, der tager hele turen rundt i Danmark, vil ankomme.  Startskuddet går ca. kl. 11:15 med første stop ved Bakkeskolen, hvor vi samler evt. nye deltagere op.

Kl. 11:35 kører vi fra Bakkeskolen videre til sidste stop, som er ved Skovgrillen i Middelfart, inden den sidste etape til Sinatur Hotel Sixtus indledes kl. ca. 12:10.

Kl. ca. 12:20 forventet ankomst til Sinatur Hotel Sixtus, hvor vi afslutter Cykelturen med en lille forfriskning.

Så, meld dig til – også meget gerne din familie/venner/kolleger – og kom og cykel en hyggelig tur sammen med os.