Modeshow med genbrugstøj

Mange mennesker tænker rigtig meget i genbrug – og derfor vil  Soroptimsterne gerne for første gang i Odder vise genbrugstøj til et ægte  modeshow.

Ørangeriet – vækstglashuset i Økologiens Have – danner rammen, og der vil  blive serveret et klimavenligt og bæredygtigt måltid mad.

Der er også tænkt på re-design af genbrugstøj. Her vil der være oplæg og  fremvisning af eksempler. Det står Hanne Blum Andresen,  beklædningshåndværker, for. Hun underviser som tekstildesigner på VIA.

Soroptimisterne i Odder er et netværk for erhvervsaktive kvinder, der på  forskellig vis støtter kvinder og piger til at fået bedre liv. Derfor vil overskuddet  fra modeshowet også gå til ukrainske kvinder og børn i nærområdet og i  samarbejde med Odder kommune.

Billetter kan købes på www.odderbilletten.dk, og koster  250 kr. for velkomstdrink, oplæg om tøj, klima og miljø, spisning, modeshow og mulighed for at handle genbrugstøj.

Kom og se det hotteste og mest bæredygtige genbrugs-modeshowi Ørangeriet  i Økologiens Have i Odder mandag den 16. maj kl. 17.30-21.

Modeshowet er blevet til i et samarbejde mellem Soroptimisterne i Odder,  genbrugsbutikker og Økologiens Have.