Lær at tackle andres negative følelser og stå stærkere

’Verdens mindste cykelløb med verdens bedste formål’ kommer forbi Skanderborg onsdag den 16. august kl. 9. Og vi, Soroptimist International Skanderborg, tager imod dem på Museum Skanderborg, Perron 1. Efter en lille times formiddagskaffe drager ’cykelløbet’ videre mod Odder.

I forbindelse med cykelløbet har vi fået en unik mulighed for at samle penge ind til ’Verdens bedste formål’! Vi tilbyder nemlig deltagelse i en professionel workshop:

LÆR AT TACKLE ANDRES NEGATIVE FØLELSER OG STÅ STÆRKERE

Workshoppen gennemføres af strategisk samarbejdspartner Evabeth Mønster, som er en erfaren facilitator og vaneknuser.  Evabeth er også soroptimist, tilknyttet klubben i Vejle. Derfor tilbyder hun kurset for kr. 250, og hele beløber går ubeskåret til ’Et dagligt måltid til skolebørn i Burkina Faso’.

På den måde kan man støtte projektet, samtidig med at man selv får ‘noget med hjem’. Der er begrænsede pladser, så vi udbyder workshoppen efter ‘først til mølle’- princippet.

Workshoppen foregår på Museum Skanderborg, Perron 1, Jernbanevej 9, 8660 Skanderborg onsdag den 16. august kl. 10-12.

I er velkomne fra kl. 9 til at være med til at tage imod cyklisterne og sende dem videre til Odder. Selve workshoppen starter kl. 10.

Tilmelding skal ske hurtigst muligt til Dorte Mørkbak, dorte.skovblomst@gmail.com. Efter tilmelding får I mail om optagelse på workshoppen med oplysning om kontonummer til deltagerbetaling.