Et kig i krystalkuglen! Hvad sker der i fremtiden med NGO- og foreningslivet?

For hvad er det, vi ikke ser? Hvad sker der med udviklingen i NGO sammenhænge, foreningslivet og andre lignende organisationer? Kigger vi bare i “værktøjskassen” efter de løsninger som har virket før, men ikke virker nu. Har vi en fremtid eller skal vi se et helt andre scenarier i øjnene? Hvad skal der til for at flere kvinder ser mulighederne i vores organisation?

Carsten vil bla.  komme ind på følgende:

Større roller for NGO´er i fremtiden. Genforhandling af hvilke aktører som står for hvilke opgaver i Danmark og udlandet i fremtiden.

Behov for at tænke såvel samfunds-, organisations- og individperspektiv.

m.m.

 Carsten Beck har akademisk baggrund i Politisk Økonomi. Han har arbejdet for Instituttet i mere end 30 år og har arbejdet i over 30 lande. Carsten er en af de mest populære keynote-foredragsholdere i Danmark. Baseret på indsigter, skabt i samarbejde med globale klienter og kollegaer på Instituttet, bringer Carsten nye perspektiver, nye cases samt masser af entusiasme til enhver samtale, der omhandler fremtiden.

“Vi tror på, at fremtiden ikke tilhører nogen, men samtidig alle. Instituttet eksisterer for at bidrage aktivt til samfundets bedste, hvilket indebærer det bedste for flest mulige mennesker”.

Dette klubmøde i februar vil blive holdt på Copenhagen Island hotel på Kalvebod Brygge