Klubmøde Varde – Foredrag v/Jette Seidenschnur fra SI Grindsted. Fotograf og tidligere Jehovas vidne

📸🎤 Soroptimist Varde er stolte af at præsentere et spændende foredrag med Jette Seidenschnur – en talentfuld fotograf og tidligere Jehovas vidne.

Jette vil dele sin utrolige rejse med os og give os et indblik i hendes livs erfaringer, både som en passioneret fotograf og som en person, der har forladt en religiøs organisation. Gennem hendes fortælling vil vi blive inspireret til at udforske vores egen kreativitet og modet til at følge vores passioner, uanset de udfordringer, vi måtte stå over for.

Dette foredrag er en unik mulighed for at lære af en enestående personlighed og få et indblik i hendes rejse fra fortidens begrænsninger til nutidens frihed og selvudfoldelse. Lad os samles og fejre mangfoldigheden af ​​livets rejser og styrke vores fællesskab gennem deling af viden og erfaringer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til dette inspirerende arrangement og til at opleve Jette Seidenschnurs spændende historie sammen! 🌟🎉 #Foredrag #SoroptimistVarde #JetteSeidenschnur #Fotograf #LivetsRejse