Klubmøde SI Skanderborg – Bæredygtig mode

Stine Højland er uddannet folkeskolelærer, som de seneste fem år ikke har købt nyt tøj. I stedet har hun udviklet sit eget lille tøjbrand, atter.dk, hvor hun syr tøj i et enkelt design ud af kasserede dynebetræk og duge.

ATTER er et opgør med tøjindustrien. Stines beslutning om ikke at købe fast fashion, samtidig med at hun havde lyst til at gå særlig klædt, fødte ideen om ATTER; tøj syet af aflagt sengetøj.

Tøjet opfylder Stines krav til genbrug, ansvarlig produktion og stil. Det er håndlavet, fremstillet under ordenlige forhold, ikke transporteret flere tusind kilometer og hvert stykke tøj er unikt.

Stine kommer til vores møde og fortæller om at være kvindelig iværksætter, om sine tanker om bæredygtighed og viser nogle af sine designs frem. Der vil også være mulighed for at købe hendes specialudviklede symønstre til en fornuftig pris.

Se mere om Stine her: https://atter.dk/presse/ – und ikke mindst dig selv at se et eller to af tv-indslagene fra TV Midtvest og DR Kultur, hvor du kan opleve en ægte ildsjæl udfolde sig.