Emma Holten & Sara Alfort: Kvinde, kend dit værd! Hovedbiblioteket i Birkerød


Kære alle SIB medlemmer,

Efter et meget positivt møde med Hovedbiblioteket i Birkerød i går, er alt klart for en spændende aften med fokus på KVINDER, helt i tråd med SIB og som optakt til Kvindernes Internationale Dag 08 Marts .

Selvværd, samfundsværdi og kvinders både synlige og usynlige arbejde opgjort i andet end kroner og øre! Kom til forrygende samtalesalon med debattør Emma Holten og forfatter Sara Alfort.

Sara Alfort, aktuel med bogen ”Damer, der var for meget” tager os tilbage til årene før kvinders stemmeret i 1914 og fortæller om 13 kvinder med en helt særlig stamina, livsappetit og frihedstrang, som insisterede på at fylde mindst lige så meget som mænd – de var med den tids øjne i dén grad ”for meget”.

Emma Holten, debattør, ekspert i kønspolitik og aktuel med foredraget ”Hvad er vi værd?” om feministisk økonomi kaster et undersøgende blik på, hvordan vores kulturhistoriske værdisætning af forskellige typer arbejde stadig skaber ulighed – så kvinder i dén grad fortsat er ”for lidt”.

Hvad er mon den egentlige samfundsværdi af kvinder? Og kan vi lære noget af dem, der turde og tør være ”for meget”? Vær med til en stemningsfuld aften med oplæg, debat og samtale.

Kaffe, te, vin mm. kan købes i caféen, som SIB står for.

Arrangementet er GRATIS, men der skal af pladshensyn (max 80 deltagere) bestilles billetter og der er allerede reserveret  mange billetter. Du kan reservere ved direkte henvendelse på Biblioteket, eller via nedenstående link:

https://rudbib.dk/arrangementer/voksne/emma-holten-sara-alfort-kvinde-kend-dit-vaerd

Vi håber at rigtig mange af jer har lyst til at deltage TORSDAG 02MARTS!

SIB hilsen fra Biblioteksudvalget v/Inger T