Projekter

SI Kerteminde har og har haft mange projekter.

Alle vore projekter er bundet sammen med en aktivitet. En aktivitet som på en eller anden måde giver et beløb til et sponsorat.

Et projekt kan også være et emne, hvor det ikke handler om penge, men hvor “sponsoratet” er i form af hjælp / samtale / coach / mentor, – for ex for en person eller en gruppe af personer. Sådanne projekter er lige så velegnede for vort arbejde, som de projekter hvor der er indtægter.

Til højre kan du se nogle af vores nuværende samt gamle projekter.

AIDS Fondet
Børn på OUH
Foreningen for handicappede børn og deres familier
Hospice Odense Støtteforening
Hospitalsklovne OUH / LULU
Julemærkehjemmene
Klimaprojekter i Kenya
Krisecenter Odense for voldsramte kvinder
TUBA
LINK Kerteminde
Mødrehjælpen
NANU Grønland
Nyresyge børn – Nyreforeningen
Onsdagsklubben
Plans Handicap Center i Zimbabwe
Reden Odense
Servicehunden
Støt brysterne

Projekter

Der strikkes og hækles stadig…

SI Kerteminde har gennem flere år været leverandør af strikkede bomuldshuer til de nyfødte i Grønland, og senest også Færøerne.
Faktisk er de flittige strikkedamer slet ikke Soroptimister, men blot GODE venner af klubben som hhv. strikker og færdigmonterer huerne. Kontakten til hospitalet og strikkedamerne klares af et mangeårigt medlem af klubben, Gerda Lindholm, ligesom forsendelse også klares af Gerda.

Loppereol

Projekt Loppereol Vi har en “Loppereol” kørende. “Alletiders Lopper med et tvist” samt Kirppu Odense, har altid hjulpet os med vores projekt, tildelt os måneders gratis “Loppereol”. EN STOR TAK Medlemmerne passer reolerne, sørger for der hele tiden bliver fyldt op med nye spændende Lopper. Alle indtægter går ubeskåret til donationer. Salget går strygende, og […]

Børn på OUH

Børn på OUH – H. C. Andersens børnehospital har gennem året modtaget flere donationer fra SI Kerteminde.

Strikkede huer til OUH

År 2023 startede med en sending huer til de for tidligt fødte og nyfødte på OUH. SI Kerteminde har gennem flere år været leverandør af strikkede bomuldshuer til de nyfødte på OUH, i Grønland, og senest også Færøerne. GODE venner af klubben strikker og færdigmonterer huerne. Vores mangeårige medlem, Gerda Lindholm klarer det store arbejde, […]