Fodtøj til Moldova og Gambia

Gennem et samarbejde med skotøjsforretninger i Danmark og soroptimistklubber i  Moldova og Gambia sender SI Silkeborg nyt og godt fodtøj til fattige kvinder og piger i de to lande.

I skotøjsforretninger kan sko blive lidt misfarvede ved udstilling, de kan parres forkert med ½ nummers forskel eller de kan have en lille fejlfarve fra fabrikken. Der er også sko uden fejl,  men  som bare ikke er sidste nye mode.  Sådanne sko er fortsat gode nye sko, og forretningerne donerer dem til os, mod at vi ikke sælger det i Danmark.

SI Silkeborg har i forvejen kontakt med soroptimistklubber i de to lande og gennem et samarbejde med dem, sikrer vi os, at fodtøjet bliver uddelt til fattige kvinder og piger, f.eks. på børnehjem, efter at vi forinden har sorteret fodtøjet i: varmt fodtøj til Moldova og sommersko og sandaler til Gambia. I Gambia kan piger ikke komme i skole, hvis de ikke har fodtøj på.

Har du kendskab til skotøjsforretninger, der gerne vil donere deres overskudslager til os, afhenter vi meget gerne for at videresende det til fattige brugere i de to lande.
Du kan kontakte os på: ulkro@webspeed.dk