Hvem er vi

Velkommen til vores hjemmeside. Jeg håber, du vil surfe rundt på siden og finde vores klub, aktiviteter og projekter interessante.

Hvem er vi?
Klubben i Silkeborg er en del af et stærkt Internationalt netværk af omkring 70.000 kvinder, heraf 1250 i Danmark. Vi er effektive fortalere for kvinders og pigers rettigheder og har bl,a. repræsentanter siddende i 7 FN kontorer, hvor de hver dag arbejder for vores formål. Vi er en politisk uafhængig organisation.
Vores klub har 28 medlemmer, der er meget forskellige, men som alle arbejder med de fælles mål for soroptimisterne Internationalt. Vores fokusområder er at forbedre liv og vilkår for piger og kvinder såvel lokalt som globalt, gennem uddannelse og realisering af personlige potentialer.

Klubmøder
Den anden tirsdag i måneden afholder vi vores faste klubmøde. Vores møder har forskelligt indhold, men alle har et indhold, der er med til at udvikle os personligt og give os viden og indsigt i mange forskellige områder af vores moderne samfund. Møderne afholdes i en atmosfære, der er præget af gensidig respekt, livsglæde og arbejdslyst.

Strategimål
Alle soroptimister arbejder med støtte til kvinder og piger inden for FN’s udviklingsmål

– Uddannelse
– Økonomisk selvstændighed
– Udrydde vold
– Sundhed
– Miljømæssig bæredygtighed

Projekter og aktiviteter
I vores klub har vi mange spændende projekter både lokalt og Internationalt. Vi samarbejder med andre danske klubber om finansiering af de store dyre projekter.
Vi har mange spændende aktiviteter i årets løb, hvor vi samler penge ind til at gennemføre vores projekter. Som noget nyt afholder vi en strikkefestival.
Desuden har vi events, hvor vi sætter fokus på nogle af de urimelige forhold, der i nogle tilfælde er for kvinder og piger.

Vil du vide mere
Kom glad til vores klubmøder (tilmelding dog at foretrække) og lær vores organisation at kende. Oplev at du er en del af noget større.
Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information ulkro@webspeed.dk

Med venlig hilsen
Ulla Krogh, Præsident