Vandledning til en familie i Gambia

At hjælpe har stor betydning for landsbyen kunne vi læse i nedenstående takkebrev stilet til Ulla Krogh, som vi modtog fra Kembujeh Villagei  Brevet var på engelsk, men er efterfølgende oversat til dansk.
Kære Frue,
Det er til stor glæde og ære for mig at skrive dette specielle takkebrev til Dem. Jeg håber, at denne korte og præcise hilsen vil nå dem med ønsket om velbefindende og sundhed til Dem og hele Deres klub i den globale stemme for kvinder (soroptimisterne i Silkeborg).
Hele familien er meget, meget lykkelige over vandledningen. Vi nyder meget at smage vandet og vi bruger vandet til mange ting, f.eks. til dyrkning af haven, til madlavning og til at drikke direkte fra ledningen. Som De ved, rent vand giver sundhed til hele familien og vi er alle raske nu, fordi vi har forsyning af rent vand.
Vi kan ikke udtrykke vores taknemmelighed nok til Dem og deres klub og vi vil blive så stolte, hvis De igen vil besøge vores familie, De skal være så meget velkommen hos Lamin og Jainaba familien.
Jeg vil blive glad, hvis De vil videregive min hilsen til hele klubben, og jeg vil blive stolt, hvis jeg måtte høre fra Dem igen. Jeg håber, at vores bekendtskab med Deres klub vil vokse sig stærkere og stærkere.
Med venlig hilsen
Lamin og Jainaba

Flot bananplante