Projekter og moneymaking

Moneymaking

Soroptimisterne i Odense indsamler midler til at støtte vores formål med hjælp til kvinder og piger, så de kan udnytte deres fulde potentiale. Midlerne til donationerne er fremskaffet på mange forskellige måder. Vores første loppemarked blev afholdt i spejderhytten på Bystævnevej i 1996, og derefter har vi i en årrække afholdt loppemarked i vores hus i Christiansgade. Af andre aktiviteter kan nævnes rally, modeopvisning, tombola i forbindelse med jule- og blomstermarked i Odense, forårsmesse, foredrag og kirkekoncert. Alle aktiviteter er baseret på frivilligt arbejde af klubbens medlemmer.

Lopper og antik

Klubben har i perioder en reol i Alletiders lopper, hvor vi sælger antik og lopper. På Facebooks Marketplace sælger vi større ting. Vi har også deltaget i loppemarkeder, bl.a. i forbindelse med H.C.Andersen Festival.

Odenseklubben har i år haft en stand på loppemarkedet på Odense Havn 1. august og ved “DK’s længste loppemarked” i Sadolinsgade 29. august.

Projekter

Søstre mod vold og kontrol

I Soroptimist Odense har vi nu et projekt sammen med organisationen Søstre mod vold og kontrol. Organisationen har et mål om at bekæmpe negativ fysisk, psykisk, seksuel, økonomisk og materiel vold mod kvinder ved at uddanne frivillige, der oplyser kvinder i deres nærmiljø om deres rettigheder. Klik på ‘læs mere’/ se bl.a. projektbeskrivelsen. Organisationen skriver […]

Mentorordning

SI Odense deltager i et mentorprojekt til støtte for etniske minoritetskvinder, der lever i et boligsocialt område i Odense Kommune. Odenseklubben indgår i et samarbejde med KVINFOs Mentornetværk i Vollsmose. Projektet forløber i perioden 1. juni 2021 til 1. september 2022. Se projektbeskrivelsen her: