Stop Sulten! Moving the World to end hunger

Moving the World er et Stop Sult projekt, som Soroptimist International Danmark afvikler i samarbejde med FN – Verdens Fødevare Program (WFP) og FN Forbundets STOP SULT FOND.
35 danske Soroptimist International klubber deltager i år i Stop Sult Fonden og FN’s Fødevareprograms indsamling til fordel for skolemad og skolegang i Burkina Faso.

En gruppe af soroptimistcyklister, cyklede i august 2023 for fjerde år i træk Danmark rundt, fra Skagen til København. Formålet var at samle penge ind til WFP’s skolemadsprogram: Moving The World To End Hunger.

Cykelholdet, kom d. 17. august til frokost og modtaget en donation af  5,000 kr- ved Soroptimist International Odenses tombolatelt i Eventyrhaven, der er en del af Odense Blomsterfestival.

Soroptimist International Danmark har sammen med WFP besluttet, at  i 2023 fortsat støtter skolemadsprogrammet i Burkina Faso. Der er stadig et stort behov for vores hjælp til skolemad i Burkina Faso, både fordi Sahel regionen igen er ramt af tørke og også er den region, der er hårdest ramt af forværringer i sikkerhedssituationen i landet. Derudover er Burkina Faso fortsat hårdt udfordret af Corona virussen. Det er derfor endnu mere vigtigt med samarbejdet med WFP og soroptimisterne lokalt for at koordinere og intensivere indsatsen omkring skolemad for at sikre at børn kommer i skole.

Man kan læse de årlige landerapporter fra Burkina Faso fra 2018 til 2022 (på engelsk) her