Velkommen til Soroptimist International Odense

Soroptimist International (SI) er en global stemme for kvinder. Organisationens formål er at arbejde for kvinders rettigheder og bidrage til at forbedre deres livsvilkår og status. SI har som NGO rådgivende status og høringsret i FN. Du kan læse mere om organisationens arbejde under menupunktet “Hvem er vi”.

Soroptimist International Odense er en aktiv og levedygtig klub, som har eksisteret siden 1937, og i dag har 31 medlemmer.

Mødedag: 2. onsdag i måneden.
Mødested: Hjallese Forsamlingshus, Hjallesegade 31, 5260 Odense S.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at deltage i et møde og se, om det er noget for dig, men man skal inviteres til medlemskab.

VORES 5 FOKUSOMRÅDER

UNDERVISNING
VOLD MOD KVINDER
STYRKELSE OG OPBYGNING AF KVINDERS ERHVERVSMULIGHEDER
SUNDHED OG FØDEVARESIKKERHED
BÆREDYGTIGHED

Egetræ

Soroptimistemblemet

HVEM ER SOROPTIMISTERNE

Sociale Medier

Klubmøder

Sommermøde 14. juni

SI Odense
14/06 klokken 18:30 til 22:00 - (2023)
Vi mødes Odensevej 117 C, hvor kloakmesterfirmaet R. Hansen og Søn ApS har til huse i en turkisgrøn hal (bag Bjerg Iversen). Her vil Gitte Zimmermann, der er 4. generations kloakmester i firmaet – men den første kvindelige, tage imod os. Efter et kort kig på lokaliteterne går vi sammen over på den anden side af gaden til restaurant Skovkanten, Odensevej 92, hvor vi spiser og får kaffe. Her vil Gitte fortælle om det at være kvinde og mester i et typisk mandeerhverv og om sine tanker om kvinder i mandejobs. Tilmelding til Jytte L senest d. 7. juni - betaling til Janne også senest juni. Pris for mad og kaffe: 250 kr. Gæster er velkomne!

Klubmødet, september

13/09 klokken 18:30 til 22:00 - (2023)
Sted: Stenløse Forsamlingshus, Stenløse Bygade 8. Aftenens program kommer senere.

Aktiviteter

Moving the World på hjul

16/08 klokken 18:00 til 17/08 klokken 14:00 - (2023)
SI Odense deltager i år med en event i begivenheden Moving the World på hjul. Begivenheden er del af FN-projektet Moving the World to end Hunger. Soroptimister cykler sammen med andre interesserede gennem Danmark fra Skagen til København i uge 33 og modtages på en række Sinaturhoteller, der donerer 100 kr. pr deltager, der ankommer. Cyklisterne modtages af Fynsklubberne d. 16. august på Gl. Avernæs og cykler næste dag videre over Fyn, b.a. med frokoststop i Eventyrhaven i Odense kl.14, hvor klubbens tombola er stillet op.

SI Odense deltager i Odense Blomsterfestival

SI Odense
17/08 klokken 15:00 til 20/08 klokken 16:00 - (2023)
Vi deltager igen i år i Odense Blomsterfestival med vores tombola.I lighed med tidligere år får vi plads i Eventyrhaven. Odense Blomsterfestival er del af den årligt tilbagevendende H.C.Andersen Festival.

PROJEKTER

SI Danmark Nyhedsbrev

Følg os

Ønsker I at få publiceret noget på vores Facebook profil? Kontakt Facebook redaktionen

Soroptimist International Europe

The Link er bladet, der udgives af Soroptimist International Europe.