Børnekonv. nr 9
Børnekonventions nr 9

SI Nyborg og Birkhovedskolen FN Børnekonvention

27/01 - 2021
Kategorier: Nyheder

FN’S BØRNEKONVENTION SI NYBORG OG 6. KL. PÅ BIRKHOVEDSKOLEN

Status pr januar 2021: Der har i bestyrelsen været evaluering af Advocacy Projektet  “markering af årsdagen for FN’s Børnekonvention” og det er besluttet, at fortsætte med aktiviteten og udvide arbejdsgruppen – samt søge flere samarbejdspartenere – ja, mange gode ideer at arbejde med – og med visionen, at Soroptimisterne i Nyborg bidrager til, at børn og unge i Nyborg kender deres rettigheder.

November 2020: Soroptimisterne i Nyborg er indgået et advocacy samarbejde  – et pilot projekt – med 6. klasserne på Birkhovedskolen. Bla vil vor præsident Lene D den 30. okt. besøge klasserne og fortælle om “Det at være Soroptimist og bidrage til frivilligt socialt arbejde”. Desværre aflyst grundet Covid-19).

Men eleverne har den følgende uge arbejdet med emnet FN’s Børnekonvention og børns rettigheder. Plancher/video er kan ses på Biblioteket og på Vestervold i samarbejde med Frivilligcenteret. De her viste er fra Biblioteket. Meget flot arbejde af 6. klasserne.

Projektet støttes af Lærerstandens Brandforsikring, som har doneret computerkameralukkere og lidt mundgodt, og af Føtex, som har doneret juice og muffins- alt sammen til eleverne.

Link til udstillingen på Vestervold – via Frivilligcenterets fb side.

https://www.facebook.com/frivilligcenternyborg/posts/4901271053246665

Link til udstillingen på Biblioteket – via SI Nyborgs fb side.

https://www.facebook.com/Soroptimist5800/posts/3477779115676474

Birkhovedskolens 6. kl. projekt

Børnekovention nr 11

Børnekonv. nr 20                                   Nr. 27                                                    Nr. 37