Aktiviteter

Nyborgklubben gennemfører mange forskellige aktiviteter med hver sit formål.

Moneymaking/Aktivitet – er den event/begivenhed/indsamling/salg af produkter/emner, som man foretager, når vi sælger emner og tjener penge på forskellig vis – penge, som vi kan bruge på at gennemføre ændringer/forbedringer for kvinder og piger – og altså donere til et projekt.

En aktivitet er et middel til at nå et projekts mål.

Nogle aktiviteter gennemføres med henblik på at skaffe penge/donationer til at støtte egne projekter, andre klubbers projekter, Unions projekter, Internationale projekter – eller bare et andet ngo projekt, som falder inden for kategorien: At styrke kvinder og piger både økonomisk, uddannelsesmæssigt, helbredsmæssigt og støtte deres menneskerettigheder generelt.

Foredrag arrangeres dels for vores egen bevidstgørelse omkring de mange aspekter, der er omkring vore projekter samt i samfundet i ind- og udland.

Virksomhedsbesøg arrangeres ligeledes for at klubbens medlemmer, herved får vi en mere nuanceret forståelse af forskellige erhverv og disses udfordringer.

Aktiviteter

Samtale Salon

Samtale Salon om forskellige aktuelle Soroptimist emner er en anderledes og spændende måde at skabe opmærksomhed på vort arbejde og vor organisation.

Sommerudflugter

Sommerudflugter i juli og august.
Sommerture programmet finder du på denne side samt enkeltvis under aktiviteter.