Orange Dage i Nyborg

10/12 - 2022
Kategorier: Nyheder

Som mange andre Soroptimist klubber har SI Nyborg markeret de Orange Dage i 2022 – startende med 25. nov. FN´s Int. dag for stop vold mod kvinder og i 16 dage sluttende 10. dec. FN´s Int. dag for Menneskerettigheder.

Vi havde orange sløjfer ved gelænderne til Torvet og ved Ravelingsbroen, samt pyntet vort Egetræ v Kronprinsensgade med lys og orange sko og sløjfer – desuden havde vi iklædt Innocentia ved Nyborg Bibliotek med et orange skørt og halstørklæde.

Den 25. nov. stod vi foran Anders Drages Gaard (hvor vi havde julemarked) og gjorde opmærksom på eventen og igen den 3. dec. stod vi i Kongegade v Osteboden og uddelte materiale samt appelsiner og balloner.

Selve vort arrangement i Nyborg m Orange Dage var ikke en event, der skulle give overskud, – men advocacy / opmærksomhed om emnet og om vort arbejde i SI Nyborg.

De mange udgifter, som vi har haft til balloner, orange stof, plakater etc er dækket fra puljerne, Bylivspuljen, Danske Bank Fyns Fond samt §18 puljen. Tak – vi er meget taknemmelige.