Besøg af FU ved 1. vicepræsident Eva Holdensen

06/02 - 2024
Kategorier: Nyheder

Februar klubmødet  skulle omhandle emnet – af biolog Adam Habary, der desværre blev forhindret – men formodentlig får muligheden senere!

I stedet fik vi fornøjelsen af at indlæg af vor 1. vicepræsident og extensionkomite formand Eva Holdensen, SI Odense. Indlægget var om “Extension, nye måder at hode klubmøder på og mere viden om distrikterne”.

En spændende aften, hvor Eva  indledte med ordene: “Ingen kan alt, alle kan noget  og sammen kan vi det hele” – og det må siges at være en god beskrivelse af samarbejdet i en Soroptimist klub – samarbejdet i et Distrikt  – Union etc.

Fortsatte med, at vi skal opleve vi er en del af noget og behandle hinanden med respekt.
Eva foreslog bla. at nogle klubmøder kunne planlægges af et par klubmedlemmer – naturligvis på skift, samt at man huskede at deltage i andre klubbers møder – det vil altid være inspirerende.

Endelig en opfordring til at mange flere af klubmedlemmerne deltager i Distriktets møder. SI Danmark har tre distrikter og SI Nyborg tilhører Distrikt 2. At deltage i disse møder – hvor der fx ved et møde 16.03.24 deltog 80 Soroptimister (ajourført mrs.24) er en dejlig måde, at høre om, hvordan andre klubber håndterer forsk. emner – samt lære nye/andre Soroptimister at kende.

Naturligvis hørte vi også om arbejdet i FU og det spændende ved at være med i Unions arbejdet og dermed få mulighed for at deltage i forskellige internationale arrangementer – i SI regi. Tak til Eva!