Hvem er vi

Soroptimist International Skjern-Tarm er en del af et verdensomspændende netværk af kvinder, der arbejder for at fremme kvinder og pigers rettigheder.

Soroptimister er proaktive kvinder, som arbejder sammen på lokalt, nationalt og internationalt plan for at uddanne og styrke kvinder og piger med det formål at forbedre deres liv.

Vi har arbejdet med kvindespørgsmål både i og udenfor vores lokalsamfund siden Soroptimist International blev grundlagt i 1921.

I dag er vi et stærkt internationalt netværk af omkring 70.000 kvinder, heraf 1210 i Danmark. Vi er magtfulde og effektive fortalere for kvinders og pigers rettigheder og har bl.a. repræsentanter siddende i 7 FN kontorer, hvor de hver dag arbejder for vores formål.

Du kan læse mere om Soroptimist International på disse link: https://www.soroptimist-danmark.dk/om-os/ og på https://www.soroptimist-danmark.dk/projekt-maal/

 

 

Soroptimist emblemet

Soroptimist International fik et nyt emblem i 2023.

Emblemet er af en dame, der ikke har nogen farve, ingen religion, men hun forbliver fuldt ud dedikeret til sit formål – det at forbedre livet for alle kvinder og piger i hele verden.

Emblemet benyttes af alle soroptimistklubber i hele verden.