Aarhus Krisecenter

Aarhus Krisecenter har modtaget en donation på kr. 10.000 til opbygning af centerets have.

Tina Knudsen, som har holdt foredrag for os, og stedets leder Ingelise Allentoft bød på kaffe og en hyggelig og informativ samtale om Krisecentrets opgaver, udfordringer, samt historie og de fremtidige planer for stedet. Vi fik også en rundvisning, hvor vi kunne hilse på flere af de ansatte, samt se haven. På billedet kan I se den del af haven, som allerede er renoveret. Målet er, at haven skal være en kombineret sansehave og legeplads, som appellerer til børnene og kvinderne, så de har lyst til at bruge den til afslapning og til samvær.

Vi har i oktober 2018 afholdt flere aktiviteter med det formål at støtte Aarhus Krisecenter. 

I samarbejde med KM Mode butikkerne i hhv Risskov og Viby afholdt vi to modeshows, hvor ansatte fra butikkerne viste de sidste styles frem. Der var inviteret gæster, så fremmødet kunne blive fint. Overskuddet herfra var afhængigt af, hvad der blev købt de pågældende aftener. Og det var så flot, at vi efterfølgende kunne konstaterer et overskud på kr. 7.000,- Dette blev overrakt senere på måneden ved afholdelse af regionalmødet i region 2.

Regionalmødets tema var vold mod kvinder. Om formiddagen havde vi en paneldebat med bl.a. to deltagere, der begge havde været udsat for mangeårig partnervold. Det var gribende og rystende udsagn.

Om eftermiddagen kom Lotte Heise og talte over samme emne. Med alvor, med humor, med helt klare udtalelser og holdninger. Meget er svært at forstå, når man ikke selv har været i det. Men Lotte satte de rette ord på.

Foredraget var åbent for offentligheden. Den samlede donation blev således på kr. 14.347 til Aarhus Krisecenter, der med disse midler vil anskaffe redskaber til motion i deres hus. Glinrende idé. Ingelise Allentoft tog imod donationen med stor tak.