Aktiviteter

Aarhusklubben gennemfører mange forskellige aktiviteter med hver sit formål.

Nogle aktiviteter gennemføres med henblik på at skaffe penge, så vi har mulighed for at støtte projekter, som falder inden for kategorien: At styrke kvinder og piger både økonomisk, uddannelsesmæssigt, helbredsmæssigt og støtte deres menneskerettigheder generelt.

Foredrag arrangeres dels for vores egen bevidstgørelse omkring de mange aspekter, der er omkring vore projekter samt i samfundet i ind- og udland.

Virksomhedsbesøg arrangeres ligeledes for at klubbens medlemmer,  herved får vi en mere nuanceret forståelse af forskellige erhverv og disses udfordringer.

Aktivitet

Bliv Kernegiver

Ved at betale 200 kr. om året til Soroptimist International Danmark støtter du vores projekter til fordel for kvinder og piger.
Din og mange andres indbetalinger, sætter os i stand til at hjælpe kvinder og piger verden over med at udleve deres fulde potentiale.

Projekt Ren Natur

Aarhus Kommune har de seneste år udstykket forskellige ruter rundt omkring i kommunen, hvor hold kan komme og gøre rente i området. Soroptimisterne hjælper gerne til og tjener kr. 3.000 til vore projekter

Foredrag

Tidl. borgmester Louise Gade fortalte om sit spændende liv med mange udfordringer

Orange Dage

Soroptimisterne indgår partnerskaber, der støtter bekæmpelse af vold mod kvinder.

Virksomhedsbesøg

1 – 2 gange om året bruges en klubmødeaften på at besøge en virksomhed eller et interessant område

Meet the Danes

Da Aarhus og hele regionen i 2017 var Europæisk Kulturhovedstad ville vi gøre noget ekstra ud af vores by.