Vi er kvinder der arbejder sammen, for at skabe bedre vilkår for kvinder (og piger)

Seneste nyheder

Se alle

Velkommen!

Vi har sagt hej og velkommen til hele tre nye klubmedlemmer! Det er dejligt, at der er flere kvinder, der har lyst til at hjælpe os med at gøre noget godt for piger og kvinder over hele verdenen!

Vi kan allerede nu mærke, at vi har været meget heldige med de tre, da de både er søde og dedikerede!

Måske det også kunne være noget for dig derude?
Ud over at vi bruger vores tid på at rejse penge til vores velgørende formål, så sørger vi også for at blive klogere på vores omverden via virksomhedsbesøg, besøg på kulturinstitutioner eller ved foredrag og så lægger vi stor vægt på det dejlige netværk vi bliver for hinanden – og så hygger vi os selvfølgelig!

Lyder dette som noget for dig – så tøv ikke med at tage kontakt – du kan starte med at komme med som gæst, så du kan opleve ved selvsyn, om det er noget for dig.

 

 

 

 

 

 

Brochure om Soroptimist international

Er du interesseret i at læse lidt mere om os så kig i vores flotte brochure.

Hvem er vi?

Randers Klubben er en del af et verdensomspændende netværk for aktive kvinder, som arbejder for at sikre bedre vilkår for piger og kvinder, lokalt, nationalt og internationalt.

Randers klubben er stiftet 27. februar 1944 og vi kan derfor godt påstå, at vi er en stabil og erfaren klub.

Vores eksterne aktiviteter, som vi blandt andet bruger til at indsamle midler til vores hjælpearbejde, dækker over foredrag, loppemarkeder og julemarkeder med mere.

Klubbens medlemmer møder hver den 1. onsdag i måneden (bortset fra juli og august), som oftest på Slotskroen, Slotsgade, i Randers.

I Randers er vi ca. 25 kvinder i alle aldre og fra forskellige baggrunde, der står sammen om de mange forskellige gode projekter, men som også sætter pris på det gode netværk, som vi er for hinanden.

Og der er altid plads til en kvinde mere!

Kig dig omkring og bliv klogere på hvem vi er – og hvis du er interesseret at høre mere, eller måske har lyst til at komme som gæst på et klubmøde for at se os an, så tøv ikke med at tage kontakt – det er ganske uforpligtende!

Kontakt klubbens præsident Laila Jerming Graf på mail lailajesp@hotmail.com eller tlf. 2699 5533.

Følg os også gerne på Facebook!
https://www.facebook.com/soroptimistranders

 

Hjælp os med at hjælpe andre

Har du lyst til at donere penge til vores arbejde?

Det kan du gøre via.

Bankoverførsel: 6187 3155739567

Mobilepay: 65247

Alle pengene går ubeskåret til vores arbejde.

Klubmøder

Fælles klubmøde med Grenå klubben

Randers
12/04 klokken 18:00 til 22:00 - (2023)
Så mødes Randers og Grenå klubben igen til vores traditionelle, årlige fællesmøde. I år lægger Randers lokaler til, da vi mødes på Slotskroen, Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers. Vi har til mødet inviteret tidligere byrådspolitiker Fatma Cetinkaya til at komme og fortælle os om sine oplevelser som kvinde med tyrkisk baggrund set i relation til hendes private liv, arbejdsliv og livet som politiker. Gæster er velkomne til mødet!

Klubbens møde

Randers
03/05 klokken 18:00 til 22:00 - (2023)
Klubbens møde - denne gang kommer det til at handle om, hvordan vi kan bruge os selv ift. at gøre opmærksom på vores organisation. Vi lader os inspirere af den viden vi fik på distriktsmødet og hvad de norske soroptimister slår op på Facebook og så udnytter vi, at vi sidder sammen og kan hjælpe hinanden med de onliners, som vi skal bruge fremadrettet. Gæster er velkomne og stedet er Slotskroen, Slotsgade 4, 1. sal, 8900 Randers C.

Sommermøde

07/06 klokken 18:00 til 22:00 - (2023)
Klubbens sommermøde - vi håber, vi kan få noget særligt på benene i samarbejde med en anden klub - fortsættelse følger!

Aktiviteter

Loppemarked

Randers
29/04 klokken 09:00 til 15:00 - (2023)
Vi har som altid samlet en masse gode sager sammen og vi sælger dem til urimeligt lave priser - så køb en masse og støt os mere! Vi er som altid at finde på Fritidscentret i Randers, Vestergade 15.

Natur på hjul 2023

11/06 klokken 11:00 til 15:00 - (2023)
Vi er igen i år klar til at byde velkommen til cykelløbet "Natur på hjul". Vi sørger for naturskønne ruter i forskellige længder, en veludstyret tombola og forhåbentligt dejligt cykelvejr. Kom glad og tag hele familien med!

Julebod på Houmeden

Randers
02/12 klokken 09:00 til 14:00 - (2023)
Så er vi tilbage med vores traditionsrige julebod! Kom og køb gode sager og støt samtidig vores arbejde! Vi er at finde på Houmeden i Randers!

SI Danmark Nyhedsbrev

Følg os

Ønsker I at få publiceret noget på vores Facebook profil? Kontakt Facebook redaktionen

Soroptimist International Europe

The Link er bladet, der udgives af Soroptimist International Europe.