Vi er kvinder der arbejder sammen, for at skabe bedre vilkår for kvinder (og piger)

Seneste nyheder

Se alle

MTW på hjul fik overrakt check på 10.000kr!

Vi tog imod de seje kvinder, der cykler Danmark rundt for at samle penge ind til skolemad til børn i Burkino Faso – og hvor vi overraskede dem med en check på 10.000kr, som vi selv har samlet ind, blandt andet via vores lokale cykelløb “Natur på hjul”.

 

 

 

 

 

 

 

Brochure om Soroptimist international

Er du interesseret i at læse lidt mere om os så kig i vores flotte brochure.

Hvem er vi?

Randers Klubben er en del af et verdensomspændende netværk for aktive kvinder, som arbejder for at sikre bedre vilkår for piger og kvinder, lokalt, nationalt og internationalt.

Randers klubben er stiftet 27. februar 1944 og vi kan derfor godt påstå, at vi er en stabil og erfaren klub.

Vores eksterne aktiviteter, som vi blandt andet bruger til at indsamle midler til vores hjælpearbejde, dækker over foredrag, loppemarkeder og julemarkeder med mere.

Klubbens medlemmer møder hver den 1. onsdag i måneden (bortset fra juli og august), som oftest på Slotskroen, Slotsgade, i Randers.

I Randers er vi ca. 25 kvinder i alle aldre og fra forskellige baggrunde, der står sammen om de mange forskellige gode projekter, men som også sætter pris på det gode netværk, som vi er for hinanden.

Og der er altid plads til en kvinde mere!

Kig dig omkring og bliv klogere på hvem vi er – og hvis du er interesseret at høre mere, eller måske har lyst til at komme som gæst på et klubmøde for at se os an, så tøv ikke med at tage kontakt – det er ganske uforpligtende!

Kontakt klubbens præsident Laila Jerming Graf på mail lailajesp@hotmail.com eller tlf. 2699 5533.

Følg os også gerne på Facebook!
https://www.facebook.com/soroptimistranders

 

Hjælp os med at hjælpe andre

Har du lyst til at donere penge til vores arbejde?

Det kan du gøre via.

Bankoverførsel: 6187 3155739567

Mobilepay: 65247

Alle pengene går ubeskåret til vores arbejde.

Klubmøder

Klubmøde arrangeret af fokusgruppen Sundhed og Miljø

Randers
04/10 klokken 18:00 til 22:00 - (2023)
Fokusgruppen Sundhed og Miljø inviterer til en spændende aften med Anne Lund Thybring: Hvordan ser fremtidens arbejdspladser ud? Hvad nu hvis arbejdspladser kan se helt anderledes ud, end sådan som vi kender dem? Anne samarbejder med eksperimenterende private virksomheder og offentlige organisationer, og inspirerer dem til at nytænke deres organisering og ledelsesformer. Hun er en af landets meste erfarne rådgivere inden for organiseringsformer, der distribuerer handlekraft, ansvar og beslutningskompetence. Disse organiseringsprincipper kaldes “Teal”, og også: selvorganisering, medledelse og distribueret ledelse. Anne vil fortælle om disse nye måder at organisere sig på, hvor de centrale kendetegn er at sætte formålet i centrum, at etablere psykologisk tryghed, og at sætte magten fri. Hun deler eksempler fra danske organisationer, som allerede har indrettet sig på de nye måder, og vi får sikkert nogle sjove diskussioner undervejs. Gæster velkommen!

Klubmøde arrangeret af fokusgruppen Økonomisk og social udvikling

Randers
01/11 klokken 18:00 til 22:00 - (2023)
Klubmødet afholdes som en aktivitet, hvor vi afholder et spændende foredrag - se nærmere under aktiviteter!

Julemøde

Randers
06/12 klokken 18:00 til 22:00 - (2023)
Klubmøde, hvor vi skal julehygge i bedste stil - det vil formentlig indebære fællessang, klassisk julemad og en eller anden form for spil om pakker! Gæster velkomne!

Aktiviteter

Offentligt foredrag: Vold mod kvinder

Randers
01/11 klokken 19:00 til 21:00 - (2023)
Soroptimist International Randers inviterer til foredraget "Vold mod kvinder". Onsdag d. 1. november kl. 19.00 i Helligåndshuset i Randers Randers Krisecenter vil denne aften fortælle om deres arbejde med kvinder, der bliver udsat for vold og en kvinde, der selv har haft oplevelsen tæt inde på livet, vil dele sin fortælling med os. Tilmelding sker ved at overføre 100kr til Mobilepay 65247

Julebod på Houmeden

Randers
02/12 klokken 09:00 til 14:00 - (2023)
Så er vi tilbage med vores traditionsrige julebod! Kom og køb gode sager og støt samtidig vores arbejde! Vi er at finde på Houmeden i Randers!

Julebod på Houmeden

Randers
09/12 klokken 09:00 til 14:00 - (2023)
Så er vi tilbage med vores traditionsrige julebod! Kom og køb gode sager og støt samtidig vores arbejde! Vi er at finde på Houmeden i Randers!

SI Danmark Nyhedsbrev

Følg os

Ønsker I at få publiceret noget på vores Facebook profil? Kontakt Facebook redaktionen

Soroptimist International Europe

The Link er bladet, der udgives af Soroptimist International Europe.