Præsentation af klubbens præsident

 

Lene Nielsen er klubbens præsident for årene 2020-2022.

Lene er uddannet pædagog og har i sit arbejdsliv blandt andet arbejdet på døgninstitutioner med unge og familier og har været jobkonsulent.
Lene læste til psykoterapeut og i 2002 startede hun sit eget firma “Silkebjørnen”, hvor hun blandt andet igennem årene har haft et tæt samarbejde med Jobcentret i Randers med en bred vifte af forskellige tilbud. Lene fortæller, at hun nok mere er socialarbejder end iværksætter, inderst inde, men har ikke desto mindre igennem årene formået at ændre sin virksomhed ift. de strømninger der har været i samfundet.
Senest er hun begyndt at undervise i mediyoga.

Privat er Lene godt gift med Jan og de bor på et nedlagt landbrug, sammen med deres to katte. De har i alt 4 børn, søde svigerbørn og 2 børnebørn.

Lene er glad for cykling, natur, venner og familie, teater, madlavning og strik.

Lene fortæller, at hun altid har været engageret i samfundsforhold og at hun både har været TR, deltaget i bestyrelsesarbejde mm.

Da Lene derfor lærte Soroptimisterne at kende i 2015, så var det bare det helt rigtige match. Det med at gøre noget godt, i fællesskab med andre gode kvinder, føltes helt rigtigt.

Lene fortæller, at hun stadig føler sig ny, men hun synes det er et spændende stykke arbejde vi har for os og hun er sikker på, at hun vil blive godt støttet af klubbens mange erfarne kræfter.

Lene vil arbejde for, at vi selvfølgelig fortsat har fokus på vores mange gode projekter, men også, at vi får skærpet øje for, hvad vi selv som klubmedlemmer kan få ud af det – nærvær, netværk, dialog – og sjov!