Præsentation af klubbens præsident

 

 

Laila Jerming Graf er klubbens præsident for årene 2023-2024.

Laila er uddannet socialrådgiver og de følgende 15 år arbejdede hun i jobcenterverdenen, hvor hun har arbejdet med alle tænkelige målgrupper, både som sagsbehandler og senere hen som leder.
Det var i forbindelse med at hun var leder af Integrationsafdelingen i Randers, at hun blev præsenteret for Randers Klubben tilbage i 2018.
Laila arbejder i dag som driftsdirektør hos det private firma Mind-Move, der driver døgninstitutioner for børn og unge, med særligt fokus på børn med anden etnisk baggrund end dansk.
Ud over at Laila er glad for, at hun kan bidrage med sin store driftserfaring, så sætter hun også stor pris på at være kommet tættere på det rene sociale arbejde, som egentlig var årsagen til, at hun blev socialrådgiver i sin tid.
Ud over dette job er Laila også selvstændig med konsulentfirmaet “LJG Rådgivning”, hvor hun tilbyder forskellige ydelser indenfor forvaltningsvirksomhed, arbejdsmiljø og ledelse, men også tilbyder forskellige foredrag.

Laila er nemlig glødende donaldist – et udtryk for en der samler på Anders And, hvilket Laila i udpræget grad gør.
Ifølge hende selv er en af de største ting der er sket i hendes liv, da hun blev en officiel Disney-figur, i forbindelse med at hun blev brevkasseredaktør i Anders And bladet.
Hvis man føler, at man har set Laila før, så er det formentlig ikke usandsynligt, da medierne er meget glade for at bruge hende, når der skal siges ting om Anders And og Disney.

Laila er single og bor godt ude på landet tæt ved Hammel, sammen med hendes to hunde og en kat. Hun er selvvalgt barnløs, så der er god tid til arbejde og hobbyer.

 

Laila fortæller, at hun er et udpræget foreningsmenneske og at hun har siddet i utallige bestyrelser, siden hun kom med i elevrådet i 5. klasse i folkeskolen.
Hun har også altid været frivillig i forskellige sociale eller humanitære sammenhænge, men da Laila blev præsenteret for Soroptimisterne blev hun tiltrukket af kombinationen af det feminine netværk og det direkte velgørende arbejde.

Det som Laila særligt sætter pris på ved Soroptimisterne er, at det er et ægte, kvindeligt netværk, hvor organisationens medlemmer hjælper og støtter hinanden, samtidig med at der bliver indsamlet penge til forskellige forhold, der forbedre forholdene for kvinder og piger lokalt, nationalt og internationalt.
Noget Laila også fremhæver er, at medlemmerne af soroptimisterne selv betaler alle omkostninger ved organisationen – hvorfor alle indsamlede penge går ubeskåret til de velgørende formål.

Lailas målsætning med hendes tid som præsident for Randers Klubben er at være med til, at flere mennesker kommer til at kende til soroptimisterne og så at medlemsantallet i klubben vil stige.
Hun glæder sig til at tage fat i opgaverne, med god hjælp fra alle i klubben.