Ilse og Hanna i FN byen
Hanna Dahl og Ilse Børlum besøger FN-Byen i Kbh

Besøg i FN-Byen

11/11 - 2022
Kategorier: nyheder

“Takket være jeres indsats for at udrydde sult har hver enkelt af jer her i dag allerede givet et smil til et skolebarn, til en hel klasse og til en hel skole. I har givet og giver fortsat håb til tusindvis af børn. I er med til at forme deres fremtid. Ja, I er med til at forme fremtiden for Burkina Fasos børn.”
Tak til Madame la Chargée d’Affaires Kétokata Roselyne Estelle Kambou fra Ambassade du Burkina Faso à Copenhague 🇧🇫 for de smukke ord til Soroptimist International Danmark og World Food Programme. Gennem vores årlige Moving the World kampagne er der samlet tæt på 2 mio. kroner ind til WFP’s skolemadsprogram i Burkina Faso.
At sikre sårbare og udsatte børn det daglige nærende måltid skolemad giver al mening i hele verden 🍴🍛👩‍🎓🧑‍🎓

Hanna og Ilse fra SI Aarhus deltog i det spændende Moving the World inspirationsmøde i FN-byen 11. november.

Bl.a. fortalte mme Kambou, at hun selv har haft glæde af vores støtte i sin folkeskoletid.
På Zoom havde deltagerne forbindelse til WFP´s landedirektør i Bukina Faso Elvira Pruscini som sagde, at ud over mad og undervisning giver vores støtte også tryghed for børnene.
Begge gav udtryk for stor taknemmelighed og vigtigheden af vores støtte, som i 2021 beløb sig til 337.704 kr., heraf 213.355 kr. fra MtW på Hjul. Det samlede beløb betalte skolemad for 995 børn i et helt år.

I alt var der 76 soroptimister fra 21 klubber. Alle er klar til at fortsætte med ny energi, idéer til nye projekter og et ønske om, at endnu flere vil deltage i MtW på Hjul – med stort eller småt, ALT tæller.

Læs mere om støtte til Burkina Faso HER