Velkommen til SI Herning

Velkommen

Vi er en verdensomspændende organisation af kvinder i erhverv, der gennem serviceprojekterarbejder for at fremme menneskerettigheder og kvinders status. Vi er neutrale i partipolitiske og religiøse spørgsmål. Soroptimist International har som NGO (Non Governmental Organisation) konsultativ status i FN

SI Herning består af 40 engagerede og dejlige kvinder, som arbejder for soroptimismens målsætninger.

Vores slogan i 2018-2020 er ”TAKE CARE” så vi kan gøre en forskel lokalt, national og internationalt. Vores arbejde er baseret på, at vi i klubben har et trygt og godt miljø, og at vi gennem venskaber og samarbejde opbygger et fagligt, socialt og personligt netværk.

Vi har alle forskellige evner og erfaringer at byde ind med og vi støtter og bakker hinanden op i vores arbejde.

Vi bestræber os på, at vore klubmøder både kan have et fagligt indhold, der giver os ny viden og inspiration og at der er mulighed for at hygge sig og tale sammen.

billedet: Susanne overrækker præsidentkæden til Inga, vores nye præsident for 2020-2022

Lands- og representantskabsmøde 2020

L&R blev afholdt på Menstrup Kro 5. – 6. september

Det var en spændende, lærerigt og inspirerende L&R J hvor Alice, Tove, Inga, Anns (rep.) og jeg deltog.

Stort tillykke til Alice med valget som Unionskasser og Eva til som suppleant til FU og legatkommiteen.

Programmet var veltilrettelagt, fine indlæg og kædeoverrækkelse til unionspræsident Karen Teglgaard,

Indlæg var:

· Best Practice Award som gik til SI Brande
· Onboarding ved Evabeth Mønster, SI Vejle
· Mette Rix, Kommunikationskonsulent.

Referat fra L&R og indlæg fra og slides fra foredragsholder bliver tilgængelige på SI Danmarks hjemmeside i løbet af de næste par dag

Iflg. aftale kom jeg på banen under eventuelt på vegne af SI Herning, med vores henstilling om af vi arbejder for Kvinder og børn. Mange andre klubber har også dette ønske, man det blev besluttet på Konvention i 2011 i Montreal at:

SI CONVENTION IN MONTRÉAL – IMPROVING THE LIVES OF WOMEN AND GIRLS.

Ja men er jo lidt høj efter sådan en weekend og vi udbyder gerne, og stort tillykke til Inga med den nye titel som mormor her under L&R

 

Moving the world to end hunger april 2020

Soroptimister går – stadig – for sultne børn i Africa.

Soroptimisterne i Herning bakker – hver for sig – op om FN´s fødevareprogram.

Kan man ikke på den ene måde, så må man gøre det på en anden. Herning Soroptimistklub går stadig til fordel for sultnebørn i Africa og for at støtte FN´s fødevareprogram og verdensmålet: Stop sult. Og når man nu må aflyse den store gåtur rundt om Sunds sø pga Corona, så må man gå hver for sig. Og det har soroptimisterne så gjort – og fået mange naturoplevelser i tilgift.

830 km blev det til fra påske til 16/4. Det betyder at vi kan donere 10856 kr. videre til Stop sult, Moving the world to end hunger, som den officielle titel er på aktiviteten. Ikke mindst takket være vores 3 sponsorer og flere private bidrag.

Sammen med lignende aktiviteter i andre soroptimistklubber i Danmark betyder det, at der er skolebørn i Burkino.Faso der igen er sikret skolemad i et helt år

MTW- cykelarrangement 2020

To friske Vejle-soroptimister tog i august turen rundt i Danmark – på cykel. Besøgte 16 klubber på deres 1600 km lange tur og samlede undervejs penge ind til projekt Moving the world to end Hunger, Hvad det gav? Ca. 60.000 kr. herunder bidrag fra SI Herning, hvor de havde frokoststop hos hhv. Hildigunn i Videbæk og Kirsten på Skarrildhus. Begge steder med besøg af Herning-soroptimister – Flot!

Klubmøder

Klubmøde 8. marts 2021

08/03 klokken 19:00 til 21:30 - (2021)
Med hensyn til vores næste klubmøde d. 8. marts vil vi gerne undersøge mulighederne for om vi kan vi kan mødes via Teams og I vil blive kontaktet jeres gruppe.

Aktiviteter

Moving the world to end hunger 20211

10/05 klokken 18:30 til 20:30 - (2021)
Moving the world med Herning soroptimistklub, vores årlige gåtur rundt om Sunds sø. Familie og venner er velkomne. pris 50,- incl kaffe og kage, overskuddet går til Burkina Faso skolemads projekt.

Lyngsbo træf

10/09 klokken 00:00 til 12/09 klokken 00:00 - (2021)
SES VI TIL LYNGSBO TRÆF? DEN 10.-12. SEPTEMBER 2021? Oplev vores enestående sammenhold på LYNGSBO TRÆF I WEEKENDEN 10.-12. SEPTEMBER 2021. Under temaet »Bæredygtighed – vores fremtid!« vil der være tre inspirerende spor med tankevækkende indlæg, der kan gøre os alle lidt klogere på innovation og bæredygtighed . Besøg vores hjemmeside for yderligere information: http://si-lyngsbo.dk

SI Danmark Nyhedsbrev

Følg os

Ønsker I at få publiceret noget på vores Facebook profil? Kontakt Facebook redaktionen

Soroptimist International Europe

The Link er bladet, der udgives af Soroptimist International Europe.