MTW: moving the world to end hunger

Mandag d. 10. maj 2021 løb årets Moving The World arrangement af stablen. Den efterhånden traditionelle gåtur rundt om Sunds sø, blev noget nær et tilløbsstykke med mindst 60 deltagere.

Vejret viste sig fra den smukke side med sol og lidt lunt forårsvejr på trods af, at dagen var startet grå og fugtig.

Efter turen rundt om søen, blev der serveret kaffe, Olesens lækre hindbærsnitte, småkager og vist en slags linser – mums! Også salgsboden var rykket til Sunds, så der blev handlet marmelade og salt livligt.

Aftenes gåtur gav et flot overskud på 3600 kr.  76 personer har støttet vores arrangement.

Tak for en dejlig aften til MTW gruppen.

MTW-CYKEL ARRANGEMENT 14. -22. AUG 2021

 

Vi har deltaget i flere arrangementer for at støtte projektet

Mætte børn lærer bedst – skolemadsprogrammet i Burkina Faso

Projektet er et samarbejde mellem Soroptimist International, Stop Sult Fonden og FN’s World Food Programme (WFP).

Hvert år afholder Soroptimistklubber over hele landet aktiviteter for at skabe opmærksomhed og indsamle penge til WFP’s skolemadsprogram i Burkina Faso.

I 2019 blev der indsamlet DKK 192.000 svarende til, at 600 skolebørn blev sikret nærende skolemad hver dag i et helt år. 2.750 voksne og børn deltog i Moving the World aktiviteter, afholdt 30 steder Det koster kun 1,60 kr. at give et barn et næringsrigt måltid gennem WFP’s skolemadsprogram.

 

Siden 2012 har Soroptimist International Danmark indsamlet 878.000 kr. svarende til 548.000 nærende skolemåltider.

 

Find yderligere information om samarbejdet på Stop Sult Fondens facebookside, og læs mere om WFP’s arbejde i Burkina Faso på: wfp.org/countries/burkina-faso

Donationen kan indsættes på Stop Sult Fondens konto inden udgangen af oktober måned 2021 for at komme med i årets opgørelse.

Stop Sult Fondens konto nummer Arbejdernes Landsbank 5301 – 0271059

Gåtur rundt om Sunds sø                                     Besøg fra Vejle

 

Soroptimisterne i Herning bakker – hver for sig – op om FN´s fødevareprogram.

Kan man ikke på den ene måde, så må man gøre det på en anden. Herning Soroptimistklub går stadig til fordel for sultnebørn i Africa og for at støtte FN´s fødevareprogram og verdensmålet: Stop sult. Og når man nu må aflyse den store gåtur rundt om Sunds sø pga Corona, så må man gå hver for sig. Og det har soroptimisterne så gjort – og fået mange naturoplevelser i tilgift.

830 km blev det til fra påske til 16/4. Det betyder at vi kan donere 10856 kr. videre til Stop sult, Moving the world to end hunger, som den officielle titel er på aktiviteten. Ikke mindst takket være vores 3 sponsorer og flere private bidrag.

Sammen med lignende aktiviteter i andre soroptimistklubber i Danmark betyder det, at der er skolebørn i Burkino.Faso der igen er sikret skolemad i et helt år

MTW Cykel projekt Vejle 2020