Foredrag med Anders Agger

05/02 - 2020
Kategorier: Nyheder

Jette bød velkommen til en fyldt Remisen (368 billetter solgt) og takkede Branditter og lokalsamfundet for at støtte så godt op om de arrangementer SI Brande laver. Hun gjorde opmærksom på at det i år er jubilæumsår,og at vi derfor har en del events, samtfortalte,hvad pengene vi får indsamlet,skal gå til.

Derefter overtog Marianne mikrofonen og med historien om Mariannes 1. møde med Anders Agger som den nye dreng i klassen, der IKKE sang med til morgensang, var optakten til en underholdende aften lagt, hvor der både var smil på læben og tid til eftertanke. Anders fortalte bl.a. om udfordringerne ved, som public service kanal, at skulle ramme bredest muligt. Det vil sige fra hans børnebørn på 10 og 14 år, som er vant til at streame og ikke har en naturlig respekt til DR, til hans forældre på 80+, som ikke er vokset op med TV og kun ser det om aftenen.

Han fortalte også om hvordan nogle af hans ideer er blevet mødt med mistro (hvem vil høre om døden?) og som har vist sig at blive en kæmpesucces. Og om hvordan han vælger emner, som ligger ham på sinde frem for hvad der er oppe i tiden. Vi fik desuden set klip fra Heavy Agger, som han har lavet 2 udsendelser med (med 14 års mellemrum) og afsnittet om Alderdom fra serien Indefra. En skøn succesfuld aften og en rigtig god start på 2020 for klubben.

Arrangementet var en del af Brande Soroptimistklubs 20-års jubilæumsarrangement.