Støtte til Forglemmigej

01/05 - 2021
Kategorier: nyheder

Kære soroptimister i Aarhus

Tusind tak for jeres fornemme pengegave, som vi lover snart vil blive brugt på mere glædesskabende nærvær på plejehjemmene i Århus.

Under pandemien sidste år hvor vi ikke måtte kommen indenfor, mærkede vi hvor vigtigt det var, at finde alternative måder hvorpå vi kunne besøge beboerne på plejehjemmene.

I lange perioder var beboerne afskåret fra at modtage besøg af deres pårørende, og det var en hård tid for både beboere og personale. Derfor lå det os særligt på sinde at nå netop disse mennesker.

Vi udviklede derfor to udendørs Vinduessjows, dels et vinduespudser sjow, og dels en lille Juleforestilling for beboerne, og fordi det foregik udenfor, udgjorde vores besøg ingen smitterisiko for beboerne. Vi besøgte forskellige århusianske plejehjem og rejste også til Sjælland flere gange, med vinduesforestillingerne.

Begge dele var en stor succes, som vi helt sikkert kommer til at gentage i 2021 når kulden aftager.

Tak fordi I har været medvirkende til at gøre disse besøg mulige.

De allerbedste hilsener

FORGLEMMIGEJ

/Pia Cisko

Pia Cisko fortalte på vort juni møde om sin vej fra sygeplejerske til hospitalsklovn. Hun gav flere eksempler på, hvordan klovnene nogle gange kan komme længere ind hos den enkelte patient end det professionelle personale.