Purnima Erichsen

Læge Purnima Erichsen fortæller

Mødested: Restaurant Anker, Fiskerivej 12, 8000 Aarhus C

Efter spisningen vil læge Purnima Erichsen fortælle om sit liv og det, hun brænder for, og som også vedrører vores interesser, se bare her:

Som barn flygtede Purnima Erichsen og hendes øvrige familie fra Sri Lanka grundet borgerkrigen. I dag er hun speciallæge, ansat på Aarhus Universitetshospital og politiker. Hun er medlem af Aarhus byråd og Regionsrådet i Region Midtjylland, hvor hun er formand for Hospitalsudvalget.

Hun har gennem mange år været engageret i socialt arbejde og er aktiv kvindesagsforkæmper og har bl.a. været formand for Kvindehuset i Aarhus, et NGO der arbejder for at styrke etniske minoritetskvinder samfundet.

Hun har været nomineret til Stiftens ærespris 2020 for sit arbejde for at styrke etniske minoritets kvinder og udvalgt til deltagelse i International Visitors Leadership Program i USA af det amerikanske udenrigsministerium i 2018.

Hun er desuden aktiv foredragsholder indenfor emner som folkesundhed & forebyggelse, integration & medborgerskab samt køn & ligestilling. Privat er hun mor til to børn på 6 og 8 år.

 

Prisen for mad, et glas vin/vand samt kaffe er 225 kr.

Betaling venligst før mødet:

MobilePay  : 64741 eller Bankkonto : 6114 – 0013 514 119

Tilmelding af gæster     Tilmeldingsfrist er 25.10 (af hensyn til pladsen på restauranten)

Afbud til mødet – for klubmedemmer – tidlig afbudsfrist 1. nov. 

 

Evt. problemer med registrering på filen: kontakt Birgit på birgitmadsen9@gmail.com

Husk at afslutte udfyldelse af formularen ved at trykke på knappen SEND

Arrangører: SI Aarhus`s HR & SW gruppe