Klubmøde november

Aftenen afholdes i Risskov Sognegård, Solbakken 2, 8240 Risskov

Dagsorden

17.30           Blue Hour

18.00           Spisning. Pris kr. 210 all inclusive. Betales før mødedatoen.

19.00           Bachelorstuderende Carolina Berger fra Østrig vil fortælle om forskningen omkring fremstilling af kød. Carolina følger en ph.d.-studerende på Agro Foodpark.  Oplægget er på engelsk

20.00           5 minutters pause

20.05           Optakt til Orange Dage – Vi farver verden orange

20.20           Orange Dage i Aarhus lørdag d. 27. november 2021 kl. 11-14

20.40           Hvem står hvor samt praktisk forberedelse af materiale

Husk saks der kan klippe i stof.

21.10           3 SNLA-repræsentanter fortæller lidt om årets oplevelser på det digitalt afholdte arrangement, et enkelt personligt møde samt hvad de har taget med sig. Ellen, Helena og Simone bor i dag alle i Aarhus.

21.30           Godnat og gå nu lige hjem

Kort præsentation af vore tre SNLA-gæster:

Ellen Emilie:

Jeg er 28 år og bor i Aabyhøj med min kæreste. Jeg har en uddannelse fra Aarhus Uni, i religionsvidenskab og samfundsfag. Jeg har interesse i indvandrerpolitik og grøn omstilling. Til dagligt arbejder jeg som projektleder ved GrimFest.

Helena:

Helena Rumph, 26 år, bor i Åbyhøj. Uddannet cand.merc i strategi, organisation og ledelse fra Aarhus Universitet. Jeg er meget interesseret i, hvordan man kan udvikle og optimere virksomheder gennem medarbejderne, hvor blandt andet ledelsesrollen er vigtig. Til dagligt arbejder jeg hos Norlys i Silkeborg som personlig assistent, hvor jeg sidder i Direktionssekretariatet og supporterer fire personer i vores koncernledelse.

Simone:

Simone, 28 år og jeg er for nylig flyttet til Viby i hus med kæresten. Jeg er uddannet filosof og er nu i gang med en PhD på Statskundskab på Aarhus Universitet. Jeg er rigtig interesseret i kvinders rettigheder og livsoplevelser, kvinder i filosofi og dyreetik. I foråret skal jeg på et forskningsophold i New York som jeg glæder mig meget til.

Gæster er velkomne. (Der kan være 60 i lokalet)

Evt. afbud skal sendes senest 2. nov

Evt. problemer med registrering på filen: kontakt Birgit på birgitmadsen9@gmail.com

Husk at afslutte udfyldelse af formularen ved at trykke på knappen SEND

Human Rights gruppen står for planlægningen.