Hyggetur til Alrø

Hvert år flokkes folk i hobetal til Alrø for at smage de berømte kæmpetarteletter. Ja, faktisk er tarteletterne hos Café Alrø nærmest mere kendte end den dejlige ø, du finder dem på.  Det er ikke uden grund, at populariteten er stor. Her kombineres lækker mad med god service, finurlige detaljer, smuk natur.

Kom og smag de berømte tarteletter

Café Alrø kan lave tarteletter, der får dine smagsløg til at synge af fryd. Én tartelet er dog mere end rigeligt til at fylde din tallerken ud. Der er nemlig tale om nogle ordentlige moppedrenge på 300 gram. De fleste vælger den klassiske variant med høns i asparges, men du kan også sætte tænderne i en tartelet med kold laksecreme og rejer eller den lækre vegetarvenlige udgave. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til at spise mere end en. Rekorden er 5 – kan du slå den?

Det simple menukort byder på få velkendte retter, der til gengæld bare spiller. Tarteletterne er hovedattraktionen, men du kan også prøve det indbydende ostebræt. Børnene kan få en “varm hund” (hotdog) med det hele. Og som afslutning kan du få en god hjemmelavet dessert eller en friskbrygget kop kaffe.

I centrum for det hele finder du en høj passion for hjemmelavet mad, friske råvarer og godt værtskab. Café Alrø er stedet, hvor man føler sig godt tilpas, og hvor der altid er tid til en sludder med ejerne Hanne og Lene. Begge går op i caféen med liv og sjæl og vil gøre alt for at skabe en hyggelig stemning, du sent glemmer.

 

Midt i den smukke natur

Du kan nyde din mad indenfor i den hyggelige café, sidde ude på terrassen eller i en af de små hyggekroge på gårdspladsen udenfor, hvor du mærker den friske fjordbrise ramme kinderne. Herfra fornemmer du, hvor naturskønt gården Lille Lykkegaard faktisk ligger, mens du nyder et udsøgt måltid.

Besøg Café Alrø på en dejlig forårsdag, hvor lærkerne synger i den nærværende natur, og de nysåede marker skinner om kap med solen. Om sommeren bølger kornet i takt med de blide vinde fra syd, mens vandet og den friske luft byder velkommen til sejlbåde, som lystigt glider forbi.