Aktiviteter

Sønderborgklubben gennemfører mange forskellige aktiviteter med hvert sit formål.
Nogle aktiviteter gennemføres med henblik på at skaffe penge, så vi har mulighed for at støtte projekter, som falder inden for kategorien: At styrke kvinder og piger både økonomisk, uddannelsesmæssigt, helbredsmæssigt og støtte deres menneskerettigheder generelt. Andre for at skabe opmærksomhed omkring et specielt formål, eller vække opmærksomhed omkring et samfundsmæssigt problem.
Foredrag arrangeres dels for vores egen bevidstgørelse omkring de mange aspekter, der er omkring vore projekter samt i samfundet i ind- og udland.
Virksomhedsbesøg arrangeres ligeledes for at klubbens medlemmer herved får en mere nuanceret forståelse af forskellige erhverv og disses udfordringer.

 

Aktiviteter

Udstilling af FN's 17 Verdensmål ved Hans Tyrrestrup i perioden 06.09.21 til 16.09.21

Kunstudstilling v. billedkunstner og digter Hans Tyrrestrup i perioden 06.09.21 til 16.09.21
Hans Tyrrestrup udstiller sammen med Soroptimist International, Sønderborg sine farverige billeder af FN’s 17 Verdensmål.
I denne periode tilbyder vi 2 events med foredrag mm.
Tyrrestrup forvandler de 17 verdensmål til kunst. Han maler håb. Han maler med ord og skriver med farver.

Udstillingen kan ses i Frivillighedens Hus på Perlegade i Sønderborg
Anledningen til udstillingen er at Soroptimist International fylder 100 år og bliver fejret i hele Danmark. Soroptimist Internationals forbindelse til FN gør det oplagt at støtte FN’s Verdensmål.

8. marts

Hvert år deltager SI Sønderborg i 8. marts aktiviteter sammen med andre kvindeforeninger i byen. Overskuddet går til Sønderborg Kvinde-og Krisecenter.

Modeshow

I samarbejde med byens førende modebutikker afholder vi et årligt modeshow. Overskuddet går til forskellige lokale projekter, der arbejder for at forbedre kvinder og pigers vilkår.

Kulturnatten

Hvert år er vi at finde på Kulturnatten i Sønderborg. De senere år har vi haft en fælles bod med de andre organisationer i Kvindeparaplyen. Formålet er at sætte fokus på vores projekter og på kvinder og pigers vilkår – lokalt, nationalt og internationalt