SI Skive

Klubbens officielle navn er Soroptimist International Skive, forkortet SI Skive. I daglig tale og mellem soroptimister omtales den som Skiveklubben – LÆS MERE

Klubben blev chartret (stiftet) den 13. november 1993. Vi er i dag 53 medlemmer og er pt. Danmarks største klub.

En del af klubbens medlemmer i Sansehaven ved Hospice Limfjord

SI Skive arbejder med og støtter humanitære formål på lokalt, nationalt og globalt plan. Det kan være projekter, der tager sit udspring i fællesprojekter for alle klubber i Soroptimist International Danmark eller projekter i Den Europæiske Federation (Soroptimist International of Europe). Ofte er det klubbens egne projekter i lokalområdet eller de nærliggende byer. Sammen med fem andre klubber har vi gennemført adskillige projekter i Angola.

Klubbens 25 års jubilæum blev fejret i Skive Teatersals foyer søndag den 18. november med deltagelse af bl.a. Unionspræsident Else Lücking, 13 chartermedlemmer, udnævnelse af to æresmedlemmer og uddeling af 75.000 kr. i donationer.

Klubben holder klubmøde (se under Klubmøder) for alle medlemmer den anden tirsdag i måneden, juli undtaget.

Møderne starter kl. 18.30 (med Blue Hour fra kl. 18.00) og slutter kl. 22.00

Klubbens mødested: Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev

Bestyrelsen (se under Bestyrelse) holder mindst fire årlige møder

Fokusgrupperne (se under Fokusgrupper) holder møde efter behov, bl.a. for at arbejde med diverse projekter og for at planlægge klubmøder. Til at koordinere fokusgruppernes arbejde er der en Klub Programme Director (KPD) og en Klub Assistant Programme Director (KAPD).
KPD og KAPD har ansvar for at videregive viden om eksisterende projekter i hele organisationen og tage initiativ til nye projekter på klubplan.

Extensionudvalget (se under Extension) holder udvalgsmøder efter behov samt informationsmøder for nye medlemmer.

Vi har en venskabsklub i Schwerin, som vi jævnligt har kontakt med. Hvert andet år mødes vi i enten Skive eller Schwerin. Se også under Venskabsklubber.