Kvindedag i Kulturhuset Skanderborg

10/03 - 2022
Kategorier: Ikke-kategoriseret

8. marts-gruppen i Skanderborg afholdt Kvindedag tirsdag den 8. marts 2022, dén dag som er hele verdens internationale kvindedag. Arrangementet foregik i Kulturhuset Skanderborg.

Aftenen bød på foredrag med journalist Tine Götzsche og musikalsk underholdning ved duoen G&T – samt det store lotteri med masser af sponsorgaver.

Præsident for Soroptimisterne i Skanderborg Berit Andresen byder velkommen.

I næsten ti år gav Tine Gøtzsche seerne det daglige nyhedsoverblik i TV-avisen 18.30. Ved folketingsvalg og begivenheder i Kongehuset var det hende, der bød seerne velkommen. Og hun elskede hvert øjeblik af det. Men så pludselig en dag sagde hun op – uden helt at vide, hvad hun så skulle leve af.
Vi oplevede et foredrag om 25 års ikke særlig planlagt tv-karriere med masser af anekdoter og kig bag scenen, indblik i hvad det vil sige at være i seernes tjeneste og i, hvad det var, der fik hende til at sige stop og i stedet blive chef i sit eget liv.

   

Gruppen G&T består af Ida Gormsen (bas, sang) og Pia Trøjgaard (klaver, sang). Ida Gormsen er kommende præsident for SI Danmark.

 

8. marts gruppen består af: Inner Wheel, Nutidens Kvinder, Soroptimisterne i Skanderborg og Lions Q Hørning.

Overskuddet fra arrangementet vil blive brugt på nødhjælp i forbindelse med den russiske invasion af Ukraine.