Velkommen til SI Gribskov

Seneste nyheder

Se alle

Velkommen

Gribskov Soroptimistklub blev grundlagt i Helsinge i 1990 og består i dag af 16 kvindelige medlemmer. Vi holder møde om aftenen den fjerde tirsdag i måneden, hvor vi også spiser sammen og hører et interessant oplæg eller foredrag.

At være medlem af klubben giver også et kulturelt netværk og et globalt udsyn.

 

Miljøvenlig lærredstaske

Drop plasticposen, køb en af vores specialdesignede lærredstar i kraftig kvalitet, og støt vores projekter. De koster kr.80,- plus fragt. Kontakt Birgitte Thomsen på email birgittetho@gmail.com

Motivet er udført af et af klubbens stiftende medlemmer, Karen Lindberg, som er uddannet på Kunsthåndværkerskolen af bl.a. Isbrand og Agnes Boertmann.

Soroptimist

Ordet soroptimist kommer af det latinske ”soror” for ”søster” og ”optima”, der betyder ”det bedste” – altså, søstre, der vil det bedste.

Soroptimist International er en verdensomspændende NGO organisation af kvinder, der via forskellige projekter arbejder for at fremme menneskerettigheder og forbedre vilkårene for kvinder og piger. Organisationen, der har forpligtet sig til at arbejde for FN’s Verdensmål, er verdens største kvindeorganisation med mere end 80.000 medlemmer i 125 forskellige lande.

Arbejdet foregår globalt og nationalt – samt lokalt i de mange SI klubber. I Danmark er der i dag 1500 medlemmer fordelt på 57 klubber, hvoraf SI Helsinge er en af dem.

Se en PR-video om organisationen her.

Bliv medlem

Bliv medlem – Vi er altid åbne over for nye medlemmer, og du er meget velkommen til at deltage i et par møder i SI Helsinge, så du kan se, om det ville være noget for dig.

Hvis du vil høre mere om klubben og om et muligt medlemskab, kan du skrive til Mariette Tiedemann på mariette@tiedemann.dk

Klubmøder

Aktiviteter

SI Danmark Nyhedsbrev

Følg os

Ønsker i at få publiseret noget på vores Facebook profil? Kontakt Facebook redaktionen

Soroptimist International Europe

The Link er bladet, der udgives af Soroptimist International Europe.