Aktiviteter

For at rejse penge til de projekter, vi vælger at støtte, er SI Gribskov medlemmer engagerede i forskellige aktiviteter i løbet af året. Her følger nogle eksempler:

Loppemarkeder: I sommerens løb kan man finde nogle af klubmedlemmerne på Gilleleje Torv, når der om søndagen afholdes loppemarked. Her sælger vi gamle ting og sager fra egne, venners og familiers gemmer.

Kulturnatten: Vi er altid at finde på Kulturnatten i Helsinge, hvor vi ud over salg af forskellige effekter også med glæde fortæller mere om vores klub.

Genbrugsteltene “De Gode Ting”: Med jævne mellemrum booker vi weekender i teltene i Højelt og Skærød, hvor vi sælger de ting og møbler, som folk finder for gode til at smide ud.

Smukke kanvastasker: Et af klubbens medlemmer er kunstner, og hun har malet et motiv, som vi har fået overført til kanvastasker af bedste kvalitet. Taskerne sælger vi blandt andet på markeder rundt om i Nordsjælland og via kommissionsaftaler i udvalgte lokale butikker. Og de penge, taskerne indbringer, går ubeskåret til de projekter, vi støtter. Taskerne koster 80 kr. plus forsendelse og kan købes ved at kontakte Birgitte Thomsen birgittetho@gmail.com