Hvem er vi

Soropotimist International Birkerød blev etableret i 1958 og har 35 aktive medlemmer fra Rudersdal Kommune og flere nabokommuner. Klubben arbejder for at forbedre kvinders og pigers uddannelsesmuligheder og status lokalt, nationalt og internationalt.

Soroptimist International Birkerød prioriterer, at donationer går til sagen og ikke til administration. Klubben samarbejder blandt andet med Hovedbiblioteket i Birkerød om to årlige aktiviteter med spændende foredrag og deltager i Birkerød Kulturnat, i Julemarkedet mm. Klubben har doneret og plantet et egetræ i Politiparken og et valnøddetræ ved Mantziusgården.

Klubbens donationer går blandt andet til Julemærkehjemmet Kildemose, lokale krisecentre og en pigelandsby i Indien. For at skabe et stærkt netværk arrangerer klubben ugentlige gåture, kulturaktiviteter med mere.

Soroptimist International er et verdensomspændende netværk af kvinder med 1.300 medlemmer i Danmark. I år er det 100 år siden den første Soroptimistklub blev startet i USA – i dag er der 70.000 medlemmer i 120 lande

 

 

PERSONDATAFORORDNINGEN

Persondataforordningen

SI Danmarks Unionen er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra klubberne, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

GDPR SI – Redegørelse omkring Soroptimist International Danmark og formålet med at foretage databehandling
GDPR SI – manual til databehandling for SI Danmark – Unionen, regioner og klubber