Kontakt

Har du lyst til at vide mere om medlemskab eller har du lyst til at deltage i et møde, er du velkommen til at kontakte Vejleklubben på

president@soroptimistvejle.dk

Om medlemskab

Klubben er åben for kvinder, der kan tilslutte sig Soroptimist Internationals mål og formål. Interesserede kvinder kan inviteres til at deltage i åbne klubmøder og senere i klubbens introduktionsmøder for evt. nye medlemmer. For at vores klub fortsat kan være aktiv og levedygtig, ønsker vi, at vores medlemmer kommer med forskellig erhvervsmæssig baggrund, og at vi er kvinder i alle aldre, der er aktive og gerne vil gøre en forskel i det samfund, vi lever i.

Som soroptimist får du adgang til et stort netværk af kvinder, både professionelt og socialt. Du får mulighed for at være aktiv lokalt, nationalt og internationalt, fordi vi er en global organisation. Det giver kontakter og venskaber, både i Danmark og i større sammenhænge.

Hvis du gerne vil høre mere, er du velkommen til at kontakte klubbens præsident. Vi afholder ofte møder, hvor gæster inviteres, og på den måde kan interesserede få indblik i i vores klubliv.

Der betales et årligt kontingent.

Du kan også finde os på Facebook