Hvem er vi

Soroptimist International Nykøbing Falster har 29 medlemmer i forskellige erhverv. Klubben blev stiftet den 20. maj 1946 som den 11. klub i Danmarksunionen, og har 6 venskabsklubber, hhv. Gouda i Holland, Lübeck-Bad Schwartau i Tyskland, Sandefjord i Norge, Strömstad i Sverige, Wien-Belvedere i Østrig, og Bangalore i Indien.

Klubbens geografiske område er Guldborgsund Kommune. Klubben tilhører Distrikt 3 Øst og ledes af en bestyrelse på normalt 6 personer og en suppleant.

Vores genbrugsbutik giver overskud til kvinder

I Nykøbing Falster klubben er vi ret stolte af vores genbrugsbutik i Brogade, som vi har haft i mere end 10 år. Det er udelukkende klubbens medlemmer, der frivilligt tager vagter i butikken, altid to sammen med vagtskifte kl. 14:00. Butikken holder åbent:

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 11-17:00 samt lørdag kl. 10-13:00

Vi er meget glade for, at vi fortsat har en omsætning i butikken, som gør, at vi hvert år kan donere kr. 40-50.000,- til fortrinsvis lokale projekter, udelukkende fra det overskud, som butikken giver. Og det takket være de mange kunder, der finder vej til vores lille butik i Brogade.

Husleje, el, vand og varme afholdes fra butikkens omsætning, men kaffen på kanden i baglokalet, vask og reparation af tøj, blomsterkasserne og flagene udenfor butikken… ja, det er noget, de frivillige, som passer butikken, selv finansierer. Og det gør de med stor fornøjelse og entusiasme.

Vi glæder os til at se dig i Soroptimisten Smukt-Brugt i Brogade.