Aktiviteter

Vores klub gennemfører mange forskellige aktiviteter med hver sit formål.

Nogle aktiviteter gennemføres med henblik på at skaffe penge, så vi har mulighed for at støtte projekter, som falder inden for kategorien:

At styrke kvinder og piger både økonomisk, uddannelsesmæssigt, helbredsmæssigt og støtte deres menneskerettigheder generelt.

Foredrag arrangeres dels for vores egen bevidstgørelse omkring de mange aspekter, der er omkring vore projekter samt i samfundet i ind- og udland.

Virksomhedsbesøg arrangeres ligeledes for at klubbens medlemmer, herved får vi en mere nuanceret forståelse af forskellige erhverv og disses udfordringer.

Aktiviteter

Kvindebrunch søndag den 3. marts 2024 på Holmegård Værk

Kvindebrunch søndag, den 3. marts 2024 10:30 – 14:30 på Holmegaard Værk SI Næstved holder kvindebrunch. Vi sætter fokus på kvinder møder kvinder kvinder beriger hinanden i gode samtaler kvinders situation internationalt, i Danmark og i al almindelighed Dagen starter med bobler og Holmegård Værk sørger for en skøn og velsmagende brunch. Mød forskeren Birgitte Possing, […]

Orange dage – “Stop vold mod kvinder”

Fra den 25/11 til 10/12 er der fokus mod “stop vold mod kvinder”. Der vil være et event på Hjultorvet i Næstved den 2/12 2023 fra kl. 10 – 12. Vi samarbejder med Kvindekrisecentret GRO, Q net og Frelsens Hærs Kvindekrisecenter.

Teaterture

Ikke uden min mor – En teaterforestilling om kvinder i 3 generationer
Næstved SI arrangerede med succes denne forestilling , som afspejler organisationens formål og FN’s Verdensmål.
Det  var en stor succes og der var udsolgt. En meget rørende nærværende forestilling.