Aktiviteter

Vores klub gennemfører mange forskellige aktiviteter med hver sit formål.

Nogle aktiviteter gennemføres med henblik på at skaffe penge, så vi har mulighed for at støtte projekter, som falder inden for kategorien:

At styrke kvinder og piger både økonomisk, uddannelsesmæssigt, helbredsmæssigt og støtte deres menneskerettigheder generelt.

Foredrag arrangeres dels for vores egen bevidstgørelse omkring de mange aspekter, der er omkring vore projekter samt i samfundet i ind- og udland.

Virksomhedsbesøg arrangeres ligeledes for at klubbens medlemmer, herved får vi en mere nuanceret forståelse af forskellige erhverv og disses udfordringer.

Aktiviteter

Moving the World- Susåen rundt – Mandag d. 3. juni 2024, kl. 18.30

Kom og vær sammen med Soroptimisterne i Næstved på vores årlige gåtur Moving the World – Mandag d. 3. juni 2024, kl. 18.30 Turen går ”omkring”Susåen med start ved Slusehuset Rådmandshaven Tag familie, venner, hund, naboer og kolleger med. Efter gåturen er der forfriskninger ved Slusehuset til alle. Bidrag er 50 kr. for voksne / […]

Orange dage – “Stop vold mod kvinder”

Fra den 25/11 til 10/12 er der fokus mod “stop vold mod kvinder”. Der vil være et event på Hjultorvet i Næstved den 2/12 2023 fra kl. 10 – 12. Vi samarbejder med Kvindekrisecentret GRO, Q net og Frelsens Hærs Kvindekrisecenter.

Teaterture

Ikke uden min mor – En teaterforestilling om kvinder i 3 generationer
Næstved SI arrangerede med succes denne forestilling , som afspejler organisationens formål og FN’s Verdensmål.
Det  var en stor succes og der var udsolgt. En meget rørende nærværende forestilling.