Om os

Vi er den “unge” klub

Gennemsnitsalderen hos os i SI København Athene er væsentligt lavere end i de øvrige soroptimstklubber i Danmark. Vi er en ung Soroptimist klub – betyder at vi er kvinder, der alle er erhvervsaktive og skal have tid til at passe vor daglig arbejde, familier og andre vigtige gøremål.

Det betyder, at vi har begrænset tid, men vi vil stadig gerne involvere os i noget andet og mere end vore sædvanlige relationer. Vi ligger skam ikke på den lade side, har altid projekter i gang – men vi er realistiske om dem i sætter i gang, fordi de skal alle afsluttes på en fin måde.

Vi er en flok seriøse kvinder repræsenteret fra mange forskellige brancher. Vi er meget blandet men der er altid gensynsglæde, når vi mødes. Vi går op i, at vi til ethvert klubmøde får noget med hjem, som vi kan reflektere over eller måske sætter nye tanker i gang.

Vi har base i Lyngby, og vore medlemmer kommer fra hele Storkøbenhavn. Vi er 22 medlemmer.
SI København Athene blev stiftet i 1999.

Eksempler på virksomhedsbesøg:

Widex – Sæbeværkstedet – Julemærkehjemmet Kildemose – Carlsberg – Crown Plaza – Nordisk Film – Buntmager Steen Bergstrøm – Måløv Rensningsanlæg – Den Russiske Kirke – House of Communication – Carlsberg-Byen, FN-Byen, Unicef, Mødrehjælpen, Dannerhuset, rundvisning Vestforbrændingen, Skovskolen i Nødebo, forskellige sygehuse  m.fl.

Eksempler på foredrag:

Kvinder og Retorik – Arbejdet i FN – Det danske felthospital i Camp-Bastion – Dansk efterretningsagent – Danske regioner Sundhedsvæsnet – Afvende narkomaner – Yogarejse til Indien – Bjergbestigning – Børnehjertefonden – Havslanger – Rehabiliteringscenter for etniske kvinder – Grønlandske mødre, retsmediciners arbejde, kunstig intelligens i sundhedsvæsnet, besøg af hospitalsklovnen Ludo, Ennegram model, it sikkerhed og cyberkriminalitet, etablering af et nyt forretningsområde i den finansielle sektor med kvindelist som væsentligt virkemiddel, foredrag om bog “Life after Bullying” ved bogens forfatter som også er klubmedlem, motiverende ledelse, foredrag om “Mit liv i Danmark”, oplæg om hjernedødskriteriet og udfordring i den forbindelse mht. organdonation og mange andre spændende foredrag.

5 gode grunde til at være medlem

  • du bliver en del af NGO, der hjælper kvinder globalt, nationalt og lokalt
  • du får mulighed for, at lære mange forskellige kvinder at kende
  • du bliver bevidst om kvinders globale problemer
  • du bliver en del af internationalt netværk af venskaber
  • du får mulighed for at deltage i møder, workshops og konferencer overalt i verden
  • du bliver medlem af verdens største netværk for kvinder i erhverv

 

Vi har åbnet op for tilgang af nye medlemmer.

Ring eller skriv hvis du har lyst til at deltage på et møde, du er meget velkommen.

Bedste hilsener
SI København Athene