Velkommen til SI Athene København

Vi er den “unge” klub

Gennemsnitsalderen hos os i SI København Athene er væsentligt lavere end i de øvrige Soroptimst-klubber i Danmark. Det betyder, at vi næsten alle er erhvervsaktive. Det betyder, at vi i videst muligt omfang organiserer vores Soroptimist-aktiviteter, så de let kan kombineres med arbejde, familie osv.

 

100 år for kvinders valgret

Træplantningen i anledningen af 100 år for kvinders valgret den 3. oktober 2015 blev indviet af Lyngbys Borgmester Sofia Osmani i det smukkeste vejr på Frilandsmuseet i Lyngby. Vi holder jævntligt øje med vores træ.

Hvad er Soroptimist International

Verdensomspændende netværk af kvinder

De 57 danske soroptimistklubber er en del af en verdensomspændende organisation af kvinder i erhverv, der mødes lokalt, men gennem projekter arbejder lokalt, nationalt og globalt for at fremme menneskerettigheder og kvinders status.

Vi er neutrale i partipolitiske og religiøse spørgsmål. Soroptimist International (SI) har som NGO (Non Governmental Organisation) kategori 1 status i FN med anerkendt GENERAL CATEGORY, det er den højeste kvalifikation der tildeles en NGO. Det indebærer konsultativ status og automatisk invitation til internationale konferencer og møder i FN kommisioner. Vi har repræsentanter på FN’s kontorer i New York, Geneve, Paris og Rom.

Bliv medlem

Er du interesseret i at komme med til et møde, så ring til Lina på 45859485 eller skrive til os si.kbh.athene@gmail.com. Efter deltagelse i 4-6 møder, ser du om klublivet er noget for dig og omvendt.

6 gode grunde til at være medlem
1. du bliver en del af NGO, der hjælper kvinder globalt, nationalt og lokalt
2. du får mulighed for, at lære mange forskellige kvinder at kende
3. du bliver bevidst om kvinders globale problemer
4. du bliver en del af internationalt netværk af venskaber
5. du får mulighed for at deltage i møder, workshops og konferencer overalt i verden
6. du bliver medlem af verdens største netværk for kvinder i erhverv

Klubmøder

Aktiviteter

SI Danmark Nyhedsbrev

Følg os

Ønsker I at få publiceret noget på vores Facebook profil? Kontakt Facebook redaktionen

Soroptimist International Europe

The Link er bladet, der udgives af Soroptimist International Europe.