Stop Traficking

Klubben har i de seneste år været meget optaget af det landsdækkende projekt om trafficking og har i perioden 2006 til 2010 solgt sløjfer for i alt 8.000 kr.

Sløjferne har vi bl.a. solgt på Rådhuspladsen i København i anledning af kvindernes internationale kampdag den 8. marts i årene 2006-2009.

Desuden har klubben solgt sløjferne i forbindelse med et teaterstykke, som blev opført i Pakhus 11 i København fra den 25. oktober til den 3. november 2007, hvor vi var mindst 2 klubmedlemmer hver aften til at sælge. På forhånd havde klubben i København aftalt med teaterlederen af sælge lilla sløjfer til fordel for Stop Kvindehandel – Reden. Stykket handlede om, hvornår kærligheden bryder grænser ned, hvornår friheden pludselig bliver til tvang og om den svære kærlighed, skrevet af psykoterapeut og tidligere prostitueret Odile Poulsen og skuespiller Lotte Arnsbjerg. Teaterstykket hed “Tvang – en forestilling om kærlighed” og handlede helt konkret om Sanne og Klaus, der på overfladen lever et almindeligt liv, men under overfladen er forholdet ved at køre af sporet i seksuelle eksperimenter, som i stedet for at føre parret tættere sammen slider kærligheden op.

3-4 af klubbens medlemmer deltog i høringen om traffiking på Christiansborg i hhv. 2006, 2008 og 2009.

Klubben vil løbende følge og støtte arbejdet med bekæmpelse af seksuel udnyttelse af og handel med kvinder.