Velkommen til SI Fredericia

Velkommen

Vi er en gruppe nuværende og tidligere erhvervsaktive kvinder fra ca. 50 år og helt op til over 90 år. Vi mødes 10 gange årligt.

På klubaftenerne drøfter vi, og følger op på projekter, vi får informationer om aktiviteter i ind- og udland. Flere gange årligt er vi på virksomhedsbesøg eller har en foredragsholder i klubben.

 

FIND OS PÅ FACEBOOK

Vi er på Facebook på adressen www.facebook.com/SoroptimistFredericia. Find os derinde, giv og et “Like” og inviter også gerne dine venner til at synes om os, så siger vi MANGE TAK!

 

SANGBOG

SI Fredericia har lavet en sangbog med 14 soropimist-sange og 80 danske sange. Sangbogen kan du købe hos Marianne Svendsen. 

Prisen er 100,00 kr plus forsendelse pr. sangbog og du bestiller den ved at sende en mail til marianne.svend@gmail.com

Hvorfor Soroptimist - og hvilket formål har vi?

Soroptimist International er en verdensomspændende organisation af kvinder i erhverv, det gennem serviceprojekter arbejder for at fremme menneskerettighederne og kvinders status.

Vi mødes 10 gange årligt. På klubaftenerne drøftes/følges op på projekter, vi bliver informeret om aktiviteter i ind- og udland. 2-3 gange årligt er vi på virksomhedsbesøg eller har en foredragsholder i klubben.

DanmarkC TV kom på besøg og lavede en video

SE VIDEOEN HER

Præsidentskifte 2019

På klubbens oktobermøde havde vi kædeoverrækkelse fra tidligere præsident, Lone Olsen (til venstre) til nuværende præsident, Gerda Hovmand (i midten). Samtidig med præsidentskiftet har vi også fået ny visepræsident, Lone Bjerrisgaard (til højre).

Klubmøder

Aktiviteter

SI Danmark Nyhedsbrev

Følg os

Ønsker I at få publiceret noget på vores Facebook profil? Kontakt Facebook redaktionen

Soroptimist International Europe

The Link er bladet, der udgives af Soroptimist International Europe.