Hvem er vi

Soroptimist International Lolland har pt. 30 medlemmer i forskellige erhverv. Klubben blev stiftet den 27. oktober 1990, og er en del af Region 8.

Som soroptimist er vi en del af et  internationalt netværk af kvinder over hele verden, og via vores status i FN er vi en global stemme for kvinder og piger.

Udover at støtte internationale-, europæiske-, og landsdækkende projekter, støttes lokale humanitære og sociale formål. Gennem vores aktiviteter støtter vi kvinder og piger lokalt og globalt.

Klubben mødes den 3. mandag i måneden. Vores faste mødested er Café Lysemose, Maribo, men ofte er vi på virksomhedsbesøg eller udflugt. Hvis ikke andet er bestemt er mødetidspunktet fra 18.00 til 21.00.

I juli holder vi sommerferie.  

Du er altid velkommen til at kontakte os og deltage som gæst på et af vore møder.

Soroptimister fra klub Lolland fejrede 30-års fødselsdag.

Ved klubmødet i Bangshave den 19. oktober 2020 fejrede Soroptimister fra Klub Lolland 30-års fødselsdag.

Klubben blev stiftet den 27. oktober 1990 ved en charterfest, der blev afholdt på Rådhuset i Maribo. Aftenens menu var den samme som den gang: stegt vildand med hvide og brune kartofter, waldorfsalat og tyttebærsyltetøj.

Fejres kunne også ikke mindre end tre 30-års jubilarer – Kirsten Sejr Larsen, Bente Asschenfeldt og Eva Jensen. Klubben har i dag 30 medlemmer og ser frem til at byde flere velkommen.
Bente Asschenfeldt fortalte på aftenen om Dagmarkorsets betydning / oprindelse og historie.