Aktiviteter aug-sep 2019

05/09 - 2019
Kategorier: Nyheder

FØRST VAR DER AFTENSALG I HOLBÆK MIDTBY, SÅ VAR DER TE-SELSKAB I MUSEUMSHAVEN OG SÅ VAR DER UDDELING AF VERDENS BEDSTE NYHEDER VED STENHUS GYMNASIUM OG SLOTSHAVEN GYMNASIUM.

OG INDEN DA HAVDE VI HAFT EN RIGTIG HYGGELIG KAMMERATSKABSAFTEN HOS KAREN H.

AFTENSALG I FANTASTISK VEJR UNDER PAVILLON, BEACHFLAG OG BALLONER. UDDELING AF BROCHURER OG BOLSJER TIL BØRN, KVINDER OG MÆND! SKØN JAZZ MUSIK I ALLE BYENS GADER. GOD SNAK MED MANGE OG TILSAGN FRA INTERESSEREDE OM AT VI MÅ KONTAKTE DEM. DEJLIG OPBAKNING, SÅ DER VAR MULIGHED FOR ‘VAGTSKIFTE’.

OGSÅ EN RIGTIG GOD DAG I MUSEUMSHAVEN MED REGN FØR OG EFTER. IGEN MED BANNER, BALLONER OG BEACHFLAG. OG IGEN TILSAGN FRA INTERESSEREDE OM AT VI MÅ KONTAKTE DEM. DET KAN HELT BESTEMT BLIVE TIL ET ORIENTERENDE CAFÉ BESØG IGEN, EVT. DELTAGELSE I KLUBMØDER OG INVITATION TIL MODESHOW, SOM VI PLANLÆGGER TIL DEN 23. OKTOBER.

UDDELING AF VBN + CHOKOLADER EN DEJLIG KØLIG MORGEN KL. 7 – TIL DE FØRSTE ELEVER. STØRSTEPARTEN KOM DOG FØRST HENAD KL. 8 – I HVERT FALD VED STENHUS GYMNASIUM, HVORIMOD DER VED SLOTSHAVEN GYMNASIUM NETOP DEN 6. SEPTEMBER VAR ARRANGERET IDRÆTSDAG MED MANGLENDE FREMMØDE SOM RESULTAT. ÆRGERLIGT AT DET IKKE VAR OS OPLYST DA VI FIK TILLADELSEN. FORSØG VED BÅDE HF OG VUC GAV DOG MULIGHED FOR AT AFLEVERE NOGLE AVISER OG CHOKOLADER. VED STENHUS MÅTTE VI MELDE UDSOLGT (DER ER DOG CHOKOLADER TIL OVERS FRA SLOTSHAVEN TIL NÆSTE KLUBMØDE!) EFTER MANGE FORSKELLIGE REAKTIONER FRA ELEVERNE LIGE FRA BESTEMT NEJ TAK – BÅDE TIL AVIS OG CHOKOLADE – TYPISK HVIS MAN VAR I EN FLOK – TIL STOR INTERESSE FRA LÆRERE OG SÅGAR EN STENHUS KLIMAGRUPPE SOM ER OPRETTET. SØDE KOMMENTARER SOM ‘IH, HVOR ER DET GODT, AT I GØR DET HER’, ‘HVAD ER DET FOR NOGET?’, ‘HVAD ER I FOR NOGEN?’ OSV.

ALT I ALT MEST POSITIVE OPLEVELSER – VI GØR DET VEL IGEN TIL NÆSTE ÅR!

MANGE HILSNER

ANNIE /6.9.2019