Underklubber

Vores underklubber giver os mulighed for at mødes i  mindre grupper omkring fælles interesseområder. De erstatter ikke vores normale møder, men er med til at berige vores sociale soroptimistliv.

Litteraturklub

I litteraturklubben bliver medlemmerne udfordret og opfordret til at læse bøger, som de måske normalt ikke ville have valgt. På skift vælger medlemmerne en bog, som efterfølgende bliver diskuteret på én af de aftener, som organiseres i læsekredsen.

Filmklub

Filmklubben har omkring 8-9 medlemmer. Vi er medlem af Danmarks Biografklub, som sikrer et alsidigt udvalg af film samtidig med, at vi får rabat på filmforestillingerne.
Efter filmen mødes vi skiftevis hos hinanden til en kop kaffe og får snakket filmen igennem.

Friluftsgruppe

Gruppens formål er at få frisk luft og motion, at mødes under afslappede former og udforske naturen omkring os.

Aktiviteten består i en månedlig travetur – ca 4 km hver gang – forskellige steder i vores nærområde. Vi prøver at finde forskellige stier med lidt smuk natur.

I den mørke årstid mødes vi kl. 10.00 lørdag eller søndag formiddag – resten af året en almindelig hverdagsaften kl. 19.00. Turen tager normalt ca. 1 time, og vi slutter af med en kop kaffe eller the – som medbringes til eget forbrug.

Alle medlemmer inviteres pr. mail hver gang. Det er helt frit om man ønsker at deltage – man melder ikke til eller fra, møder bare præcist på det angivne sted.